GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CADOU

Cum i-a îndeplinit Anamaria Prodan „visul vieții” lui Laurențiu Reghecampf: „Banii jos! Soțul meu a leșinat când a văzut”

Anamaria Prodan // foto: Instagram @ anamariaprodanreghecampf +49   FOTO
Anamaria Prodan // foto: Instagram @ anamariaprodanreghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 12:53 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 13:17

Anamaria Prodan (49 de ani) a dezvăluit cum i-a îndeplinit „visul vieții” soțului Laurențiu Reghecampf (46): i-a cumpărat acestuia un bolid Ferrari, cu care l-a surprins la revenirea în țară.

Deși se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu se ferește să vorbească despre soțul ei. De curând, în podcastul găzduit de artistul Damian Drăghici, impresarul a povestit cum în urmă cu câțiva ani a îndeplinit marele vis al lui Reghecampf, acela de a deține o mașină Ferrari.

„L-am iertat!” » Anamaria Prodan îl așteaptă înapoi pe Laurențiu Reghecampf: „O să-l iubesc toată viața și aş mai face-o de 10 ori”
PODCAST
„L-am iertat!” » Anamaria Prodan îl așteaptă înapoi pe Laurențiu Reghecampf: „O să-l iubesc toată viața și aş mai face-o de 10 ori”

Cum i-a îndeplinit Anamaria Prodan „visul vieții” lui Laurențiu Reghecampf

„Visul vieții lui Reghecampf a fost să aibă Ferrari. Nu știu cât costa la momentul ăla. Am mers la Ferrari și i-am spus șefului de acolo: «Vreau o mașină Ferrari, repede». Mi-a răspuns că «nu avem, trebuie să comandăm». «Nu, eu vreau acum!» «Da, dar e 300 și ceva de mii...». Am zis «banii jos, acum o vreau, soțul meu vine mâine în țară. Mașina asta vreau să fie cu fundă mare, cu șampanie, să-l aduc aici, să-i dai cheia și să plece cu ea».

Cred că am făcut actele în câteva ore. Am avut noroc - de asta spun că Dumnezeu așază lucrurile - că cineva foarte, foarte important din țara asta refuzase mașina, se greșise culoarea.

Am luat-o eu, iar când soțul meu a venit de la aeroport i-am zis că vreau să mergem puțin în București, că am o treabă. Am intrat pe sensul celălalt, ne-am oprit la Ferrari. Mașina era cu fundă, a leșinat când a văzut. Eu am fost omul care a făcut toate aceste surprize în familia Prodan - Reghecampf”, a afirmat Anamaria.

Potrivit Libertatea, mașina achiziționată de Anamaria Prodan este un Ferrari 488 GTB, bolid care a costat-o 375.000 de euro.

+45 FOTO

Dacă nu era Anamaria Prodan, cine vorbea despre Reghecampf? Atunci când l-am cunoscut, nu știa și nu vorbea nimeni de el. Am construit pentru el ceva unic, și dacă se mai naște de o mie de ori nu-i va mai da cineva așa ceva.

- Anamaria Prodan

Citește și: 

Anamaria Prodan: „Am încercat tot ce a fost pe pământul ăsta” + Ce spune despre viitorul partener

30 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
rav410wrc
rav410wrc  •  03 Mai 2022, 23:38

NO COMMENT ;))))

ray51
ray51  •  19 Aprilie 2022, 18:22

Ana, chiar n-ai simtit ca Reghe s-a plictisit de tine? Lasa balta toate dezvaluirile astea. Lasa antrenorul sa-si vada de meserie. Are treaba, n-are timp de can-can-uri.

doxin
doxin  •  19 Aprilie 2022, 17:49

Tiriac e pistol cu apa pe langa ea...cand ea a batut cu pumnul in masa,cei de la Ferrari au trecut peste toate politicile lor de vanzare!cine *** stia de ea pana sa se casatoreasca cu Reghe???nimeni !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează