FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 20:15

Dan Alexa (42 de ani), în prezent antrenor în Liga 3 la CSM Reșița, a fost invitatul special al săptămânii la „Prietenii lui Ovidiu”. Fostul mijlocaș a vorbit și despre relația pe care o are cu agentul Anamaria Prodan, despre episodul cu pumnul încasat de la ea în iulie 2019, dar și despre noua relație de iubire pe care antrenorul o are în viața personală.

  • CONTEXT: În iulie 2019, Dan Alexa a debutat cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. La final, antrenorul ar fi fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei Anamaria Prodan.
  • La câteva momente după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare.

- Anamaria Prodan ți-a dat un pumn sau o palmă, la Giurgiu?
- Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu. 

- Dar nu crezi că incidentul ăla te-a tras foarte mult în jos?
- Sunt convins că da. Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut. 

- A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?
- Nu, nea Ovidiu! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total.

Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie
- Dan Alexa

Ce relație mai are Dan Alexa acum cu impresarul Anamaria Prodan

- Mai ai contract cu Anamaria Prodan și acum?
- Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus.

- După acel incident nu prea ai mai prins echipe de Liga 1.
- Da. Am fost la Rapid, apoi am ales Poli Timișoara, în Liga 2, un proiect de suflet. Am fost și antrenor și manager. Am adus sponsori, am adus și eu bani, pentru că speram într-o promovare istorică. Dar era imposibil la pragul de salarii și la ce condiții erau. Am jucat play-off-ul, dar n-am putut să promovăm.

- E surprinzător că n-ai mai avut oferte.
- Atunci am avut oferte de la echipe din Liga 2, echipe foarte bine puse la punct, dar am refuzat pentru că-mi dădusem cuvântul la Reșița. Și am vrut liniște!

- Din ce știu, ai divorțat de prima ta soție.
- Voiam să vă zic că după faza cu pumnul mă uitam la televizor, la o emisiune mondenă. Se discuta subiectul și era un psiholog în emisiune. Chiar și eu eram curios ce părere are psihologul. „De câți ani a fost în relație cu soția?". „16 ani". „A, imaturitate în relație". Lucrurile pe care le știam... Am două fete pe care le iubesc enorm, am o relație bună cu fosta mea soție, dar și cu fetele mele. Încerc să mă implic cât mai mult, pentru că așa e normal.

- Acum ai o relație?
- Da, am o altă relație și un băiețel.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

URMĂREȘTE TOATĂ EMISIUNEA CU DAN ALEXA

CITEȘTE ȘI:

Metoda prin care Anamaria Prodan a aflat că Laurențiu Reghecampf o înșală: „L-a prins cel mic cu amantele”

Anamaria Prodan s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf la tribunal! Cum a reacționat impresara + fiica ei a început să plângă

Anamaria Prodan acuză după întâlnirea cu Reghe: „A văzut o țară întreagă gestul lui golănesc!” » Reacția antrenorului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
dobrin
dobrin  •  15 Aprilie 2022, 17:25
Postat de godot pe 13 Aprilie 2022, 20:20

Mincinos si lipsit de caracter. Daca era barbat, spunea ca nu comenteaza in niciun fel incidentul si gata.

Intrebarea a fost pusa prost, l-a intrebat daca s-au iubit. Daca era curios daca a existat actiune, trebuia sa formuleze altfel intrebarea.

176901212832165
Dan Petnaise  •  14 Aprilie 2022, 17:10

Nea Alexa, mai bine spune că îți promisese Rapidul funcția de antrenor și de aia ai trântit meciurile cu ei, gândindu-te că vei antrena în liga 1. Dar Dumnezeu nu doarme și îi pedepsește pe trișori. Inclusiv pe Rapid, care va retrograda anul viitor. Despre tine: cariera ta de antrenor este terminată.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  14 Aprilie 2022, 13:33

Da si eu imi iau cate o palma zilnic de la femeile pe care le respect mult. =)))) dute ba baiatule! asta crede ca noi ne-am nascut dupa ultima ploaie.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează