FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Probleme pentru jucătorul ofertat de FCSB: „Are toxiinfecție alimentară, n-a putut să stea în picioare”

Sepsi și UTA au remizat, scor 0-0, în runda #9 din Liga 1. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, a motivat la final absența atacantului David Miculescu (20 de ani). +26   FOTO
Sepsi și UTA au remizat, scor 0-0, în runda #9 din Liga 1. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, a motivat la final absența atacantului David Miculescu (20 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 18:01 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 18:16

Sepsi și UTA au remizat, scor 0-0, în runda #9 din Liga 1. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, a motivat la final absența atacantului David Miculescu (20 de ani).

Programul și rezultatele etapei #9 din Liga 1

„A făcut o toxiinfecție alimentară destul de serioasă, nu a putut să stea nici în picioare, a vomitat. Nici deplasarea nu a putut s-o facă până aici. Totul după ce a cinat la un restaurant din Arad”, a declarat Balint.

Probleme pentru jucătorul ofertat de FCSB: „Are toxiinfecție alimentară, n-a putut să stea în picioare”
David Miculescu

2 goluria reușit Miculescu în acest sezon pentru UTA (8 meciuri)

FCSB, interesată de David Miculescu

FCSB s-a interesat în această vară de David Miculescu, dar oferta lui Becali pentru atacantul de 20 de ani, în valoare de 500.000 de euro, a fost refuzată de arădeni.

Știam că întâlnim o echipă foarte bună. Au forță să ne pună sub presiune. Am avut momente când am pierdut mijlocul terenului. Am absorbit destul de bine presiunea, am avut șansă la bara lor. Cred că este un rezultat echitabil și un punct câștigat de ambele echipe. Muncim în fiecare zi, vrem să creștem de la meci la meci. E important să rămânem în prima parte a clasamanetului, putem să jucăm de la egal cu fiecare adversar din prima ligă
Laszlo Balint, antrenor UTA

FOTO. Cele mai tari imagini din Sepsi - UTA

+22 FOTO

Sepsi - UTA 0-0 » Al 4-lea egal consecutiv pentru covăsneni

Sepsi a ratat prima șansă în minutul 11, când Luckassen a șutat pe direcția lui Florin Iacob. Tot gazdele au continuat să atace, iar finalizarea lui Golofca a fost deviată în ultimul moment în corner de portarul advers (24).

Replica arădenilor a venit la jumătatea primei reprize. Hora a primit de la Roger în careu, dar a șutat în blocajul lui Ispas, atent (26).

În partea a doua, Sepsi a ratat două ocazii mari:

  • min. 59: Din 7 metri, Bojic a reluat dezastruos, mult pe lângă;
  • min. 70: Tot o centrare din flancul drept, semnată de Ispas, i-a așezat mingea pe cap lui Bărbuț - transversală! Au urmate alte tentative de a marca la aceeași fază, însă Luckassen și același Bărbuț au fost blocați la timp de fundașii lui Balint.

Până la final, nu s-a marcat. 0-0. UTA e pe locul 4, cu 16 puncte, în vreme ce Sepsi bifează al 4-lea egal la rând și se clasează pe 12, doar cu 8 puncte în palmares.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Adrian Porumboiu îi pune la punct pe Crăciunescu, Balaj și Edi Iordănescu, după penalty-ul din FCU Craiova - FCSB: „Mă delimitez de pozițiile specialiștilor”

Verdict dur dat de Panduru după FCU Craiova - FCSB: „Am foaia goală”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează