FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 2-2

video Autorul unei „duble” cu Dinamo, Miculescu spune că e motivat de oferte: „FCSB e o echipă puternică”

Miculescu se gândește la un transfer după „dubla” cu Dinamo: „FCSB e o echipă puternică din România, totul depinde de mine” +26   FOTO
Miculescu se gândește la un transfer după „dubla” cu Dinamo: „FCSB e o echipă puternică din România, totul depinde de mine”

Articol de , - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 19:01 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 22:57

Atacantul David Miculescu, 20 de ani, a înscris de două ori în Ștefan cel Mare, cu Dinamo, aducând un punct echipei sale, rezultat final 2-2.

După meci, Miculescu a vorbit despre ofertele pe care le-a primit în această vară.

„Acum mă gândesc doar la echipa de club, pe viitor sper să fie spre binele meu ce va fi. Da, FCSB e o echipă puternică din România, totul depinde de mine. A contat și [faptul că m-au dorit mai multe cluburi], asta m-a motivat să muncesc mai mult, sper să o țin tot așa”, a spus Miculescu.

4 goluria reușit Miculescu în acest sezon pentru UTA (11 meciuri)

FCSB, interesată de David Miculescu

FCSB s-a interesat în această vară de David Miculescu, dar oferta lui Becali pentru atacantul de 20 de ani, în valoare de 500.000 de euro, a fost refuzată de arădeni.

Laszlo Balint critică arbitrajul după 2-2 cu Dinamo: „Regret că astfel de meciuri frumoase sunt dezechilibrate. Arbitrul își spune prea mult cuvântul”
DINAMO - UTA 2-2
Laszlo Balint critică arbitrajul după 2-2 cu Dinamo: „Regret că astfel de meciuri frumoase sunt dezechilibrate. Arbitrul își spune prea mult cuvântul”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo - UTA 2-2 » Egal dramatic în Ștefan cel Mare » „Câinii”, egalați la ultima fază

FOTO Robert Moldoveanu, ratarea sezonului în Liga 1! Fază incredibilă în Dinamo - UTA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează