FOTBAL  »  LIGA 1  »  SEPSI - VIITORUL 1-1

SEPSI - VIITORUL 1-1. Ruben de la Barrera, mesaj clar pentru propriii jucători: „Trebuie să câștigăm! Nu avem altă opțiune”

Ruben de la Barrera, 35 de ani, antrenorul Viitorului, a tras concluziile după încă un meci fără victorie în Liga 1, 1-1 contra celor de la Sepsi. +38   FOTO
Ruben de la Barrera, 35 de ani, antrenorul Viitorului, a tras concluziile după încă un meci fără victorie în Liga 1, 1-1 contra celor de la Sepsi.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 21:01 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 21:11

Ruben de la Barrera, 35 de ani, antrenorul Viitorului, a tras concluziile după încă un meci fără victorie în Liga 1, 1-1 contra celor de la Sepsi.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Sepsi - Viitorul 1-1

„Trebuia să câștigăm acest meci. Am avut foarte multe ocazii, mai ales în prima repriză. N-am marcat, iar o greșeală a făcut să fim egalați. N-au funcționat unele aspecte din plan defensiv. Trebuia să tăiem presiunea lor, iar asta nu s-a întâmplat. 

Traseele de joc n-au fost la cel mai înalt nivel, dar sunt mulțumit, în afara faptului că n-am reușit să câștigăm. Și astăzi am arătat că suntem pe calea cea bună pentru a începe să câștigăm și meciuri. Jucând vor veni și victoriile. 

Trebuie să începem să câștigăm! După ce va veni primul succes, ne va crește și încrederea. Pentru meciul următor, cu Astra, nu avem altă opțiune decât cele 3 puncte”, a declarat spaniolul la Look Sport.

Sepsi - Viitorul, prin obiectivul fotoreporterulului GSP, Bogdan Bălaș

+34 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB a luat un fotbalist de la Farul » EXCLUSIV Ciprian Marica reclamă: „Nu poți să faci asta. E o problemă”

FCSB a anunțat două transferuri: „Mă bucur că am ajuns la un club cu o istorie atât de bogată”

Playtech: Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare?! Veste ȘOC, ce se întâmplă chiar acum


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  20 Septembrie 2020, 09:48

Nici SEPSI OSK nu a avut alta optiune decat victoria.Aici este explicatia egalitatii.Amandoi au dorit sa castige,normal ca s-au anulat reciproc. Doua echipe care au jucat slab,cu o tactica gresita impusa de cei doi antrenori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează