FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 2-2

SEPSI - VIITORUL 2-2 // Hagi, după ce a ratat la limită victoria: „Arătăm bine, facem lucruri bune, suntem apreciați, dar călătoria e lungă”

Gheorghe Hagi // foto: Bogdan Bălaș
Gheorghe Hagi // foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 23:19

Gheorghe Hagi, 54 de ani, a apărut mult mai calm la interviuri, la câteva minute după ce i-a reproșat furios arbitrului Horațiu Feșnic faza din ultimul minut al prelungirilor, când Sepsi a egalat-o la doi pe Viitorul. 

„Noi am fost mai buni în repriza secundă, ei au fost mai buni în prima. A fost un meci frumos, cu o atmosferă frumoasă. Le-am spus jucătorilor la pauză să atăcăm mai bine în ultimii 30 de metri, le-am zis că trebuie să fim mai penetranți. 

Arătăm bine, chiar dacă am făcut schimbări. Avem regulile noastre, mai propunem câte un jucător, mai riscăm cu un jucător foarte tânăr. Facem lucruri bune, jucăm un fotbal bun, sunte apreciați dar călătoria e lungă”, a spus Hagi. 

Deși după meci fluierul final violent la adresa arbitrului Horațiu Feșnic, Hagi a avut un discurs mult mai temperat la interviurile acordate televiziunilor. 

„Eu îmi văd de ale mele, nu mai spun nimic de arbitraj. Îi las pe cei de la televizor să comenteze. Dacă arbitrul dă sau nu un fault, noi trebuie să facem tot ce putem pentru a nu lăsa adversarul să-și creeze ocazii” a declarat Hagi, la TV Telekom Sport. 

Hagi a fost mult mai vocal la finalul meciului, când i-a reproșat pe un ton violent lui Horațiu Feșnic că a validat golul din care Sepsi a egalat // Captură TV Telekom Sport

Vezi și: VIDEO+FOTO Remiză nervoasă la Sfântu Gheorghe » Furios, Gică Hagi a contestat aprig golul egalării, din prelungiri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  05 August 2019, 09:20

Gol perfect valabil si rezultat echitabil ! Locul lui SEPSI OSK in clasament,in fata lui FCSB si Dinamo da perspective pentru sperante si la jocuri mai bune !

1603333626579973
Mircea Deca  •  05 August 2019, 08:13

vai de capul vostru,cand iesiti afara luati 6...................................

pierrecardin
pierrecardin  •  04 August 2019, 23:49

Deși după meci fluierul final violent la adresa arbitrului Horațiu Feșnic, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează