FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL

SEPSI - VIITORUL 2-2 // VIDEO+FOTO Remiză nervoasă la Sfântu Gheorghe » Furios, Gică Hagi a contestat aprig golul egalării, din prelungiri

Sepsi - Viitorul // foto: Bogdan Bălaș +12   FOTO
Sepsi - Viitorul // foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 23:08

Viitorul a ratat în ultimul minut victoria pe terenul lui Sepsi. Echipa lui Hagi a condus cu 2-1, dar covăsnenii au egalat după un gol reușit în ultimul minut al prelungirilor, contestat vehement de antrenorul oaspeților. 

Vezi AICI statisticile meciului

Vezi VIDEO cu golurile!

Duelul de la Sfântu Gheorghe a fost, probabil, cel mai alert al etapei. S-a jucat într-un ritm extrem de bun, iar ocaziile au fost abundente la cele două părți.

Sepsi a deschis scorul în minutul 37, prin Carnat. Fotbalistul adus de la Dunărea Călărași a înscris printr-un șut plasat de la 20 de metri.

sepsi viitorul 7 +13 FOTO

Spectacol total în repriza a doua

Trezită la pauză de Hagi, Viitorul s-a metamorfozat în repriza secundă. Andrei Ciobanu a egalat în minutul 47 cu un șut de senzație de la 25 de metri, iar Eric a înscris câteva minute mai târziu, din penalty, brazilianul reușind cel de-al patrulea său gol din tot atâtea meciuri.

Când soarta meciului părea decisă, Sepsi a egalat la ultima fază. Algerianul Bouhenna a înscris cu o lovitură de cap, după un duel cu Virgil Ghiță, fază la care Gheorghe Hagi a cerut vehement fault în atac. 

„Din punctul meu de vedere, a fost o fază discutabilă. Dau însă credit arbitrului: gol valabil”, s-a pronunțat Cristi Balaj la TV Telekom Sport. 

Hagi, CRIZĂ DE NERVI LA FINAL

După meci, Gheorghe Hagi nu și-a putut stătpâni nervii. A năvălit pe teren și, cu gesturi largi, i-a cerut socoteală arbitrului Horațiu Feșnic pentru că nu a acordat fault în atac la faza din care gazdele au egalat. 

Viitorul va fi lider și la capătul acestei runde, chiar dacă a scăpat două puncte pe final. Echipa lui Hagi are 10 puncte și are golaveraj mai bun decât CFR Cluj.  De partea cealaltă, Sepsi se situează pe locul 8, cu patru egaluri din tot atâtea meciuri.

 

Sepsi - Viitorul 2-2
Au marcat: Carnat '37, Bouhenna '90+3 / Ciobanu '47, Eric '52 pen.

Echipele de start

Sepsi: Fejer - Dimitrov, Barisic, Tincu, Stefan - Vasvari - Velev, Flores, Andrezly, M. Stefanescu - Carnat
Rezerve: H. Moldovan, I. Fulop, Karanovic, Kilyen, Konongo, Simonovski
Antrenor: Csaba Laszlo

Viitorul: Căbuz - Boboc, Țîru, Ghiţă, De Nooijer - Artean, A. Ciobanu, Filip - Eric - Calcan, Pitu
Rezerve: Cojocaru, Dulca, Houri, Iacob, Iancu, Mladen, L. Munteanu
Antrenor: Gică Hagi

Stadion: „Municipal”, Sf. Gheorghe
Arbitru: Horațiu Feșnic / Asistenți: Mircea Grigoriu, Marius Badea

Vezi AICI programul etapei #4 din Liga 1

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

 

Vezi și: 

Cătălin Anghel, antrenor la FCSB? Gigi Becali a primit răspunsul din partea antrenorului secund al lui Hagi la Viitorul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (111)
danut1971
danut1971  •  05 August 2019, 11:53

fortza cfr!

luisharcsa
luisharcsa  •  05 August 2019, 11:06
Postat de dora pe 05 August 2019, 10:05

Echipei lui Hagi i se anuleaza un gol marcat in conditii discutabile iar lui Sepsi i se valideaza un gol marcat in conditii mai mult decat discutabile !

Tu la ce meci te-ai uitat? La golul anulat a fost si offside si fault.

whiteredarad
whiteredarad  •  05 August 2019, 10:43

„Din punctul meu de vedere, a fost o fază discutabilă. Dau însă credit arbitrului: gol valabil”, s-a pronunțat Cristi Balaj Este limpede , din ceea ce se vede, putem afirma ca atacantul lui Sepsi s-a urcat in spatele aparatorului de la Viitorul, doar asa a ajuns mingea si a marcat. Poate ca , prin Anglia , sau Scotia se dadea gol, dar intr-un campionat latin se dadea fault. Totusi Hagi trebuie sa ii reposeze si lui Ghita faptul ca nu a sarit, daca sarea bruscarea lui era mult mai evidenta. Legea fotbalului este simpla, daca capeti gol la ultima faza esti cam...fraier

Vezi toate comentariile (111)
Comentează