FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 3-3

SEPSI - VIITORUL 3-3. VIDEO+FOTO Șefi în play-out » Duel încântător între primele două clasate! Clasamentul ACUM

SEPSI - VIITORUL, etapa #6 din play-out-ul Ligii 1 +34   FOTO
SEPSI - VIITORUL, etapa #6 din play-out-ul Ligii 1

Articol de , - Publicat sambata, 27 iunie 2020 20:00 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 23:03

Sepsi Sf. Gheorghe și Viitorul au terminat la egalitate, scor 3-3, în runda cu numărul 6. Constănțenii sunt pe locul 1 în play-out.

Când nu câștigi de 5 meciuri, perioadă în care ai adunat puncte doar din remize, poți spune că dezvolți un complex față de adversarul pe care îl ai în față. Iar Sepsi, echipă care în primul an de Liga 1 a pus probleme echipei lui Hagi, n-a mai reușit impresioneze când a dat de Viitorul. Din contră. A tremurat și câștigat cu gâfâind câte un punct. 

Start lansat pentru Viitorul

Confruntarea de azi poate fi numită finala play-out-ului. Toate vocile importante din fotbal s-au pus de acord că sunt cele mai puternice echipe din play-out. Complexul Viitorul s-a făcut simțit încă din start pentru Sepsi. În nici 20 de minute, Viitorul a înscris de două ori și a mai ratat alte două mari șanse de gol. Ocazii întrerupte de o gafă a lui Ghiță la care Lorand Fulop a tras prea slab pentru a-l învinge pe Căbuz. Folosit din nou fundaș dreapta, Carnat a făcut henț, iar Iancu a înscris din penalty (11). Stoperul aflat pe lista lui Gigi Becali, Virgil Ghiță, s-a revanșat după gafa din minutul 15 și a reluat spectaculos centrarea lui Iancu (18). Era minutul 18 și Viitorul avea deja meciul la discreție. 

+30 FOTO

Obosiți, depășiți

Pentru Sepsi a părut că efortul din meciurile cu Dinamo și Poli Iași, cu meciuri din 3 în 3 zile, e cam mult. Și benzina părea că s-a terminat. Totuși, echipa lui Leo Grozavu a forțat pe final de repriză. Un forcing pasiv, cu rare apariții în situații de gol. A fost nevoie de o fază fixă pentru ca Sepsi să reintre într-un joc ce părea dictat de constănțeni. Fulop jr n-a mai greșit ținta din 4 metri, după o centrare din corner a fratelui Istvan. 

Se cere la națională 

Gabi Iancu e fără îndoială unul dintre cei mai în formă jucători din campionat. A revenit transformat la Viitorul. Cu un alt comportament, mai implicat, mai conștient de rolul pe care îl are. Poate că și banderola l-a schimbat. Eliminarea lui Carnat a ușurat munca oaspeților fiind eliminat (48). Iar Viitorul n-a avut nevoie de mult timp pentru a se desprinde. "Decarul" lui Hagi a așezat din nou mingea perfect, în fața porții, de unde alt fost jucător trecut pe la FCSB și Dinamo, Cosmin Matei, n-a făcut decât să o împingă în plasă. Cu două pase și un gol Iancu și-a confirmat forma excelentă, iar Mirel Rădoi probabil că-l va urca în lista preferințelor pentru următoarea acțiune. 

Specialiști în 10 oameni 

În 10, stoarsă de energie, Sepsi a fost ajutată din nou să intre în joc. Neatent, Artean l-a blocat neregulamentar pe Safranko, iar Vașvari l-a copiat pe Iancu, a trimis la fel, pe același colț, la aceiași poartă. 3-2. Și mai sunt 25 de minute. 

Din nou Sepsi a fost cea care a forțat pe final de repriză. A cerut un penalty la Lorand Fulop, a și marcat și a scos un punct puțin sperat după cum au decurs lucrurile. S-a zbătut mult, a avut puține realizări, dar până la urmă Safranko a și marcat (86). 

Un punct pentru Sepsi, care se menține pe 8, unul pentru Viitorul care rămâne detașată în fruntea play-out-ului. Un lider ce pare dintr-un alt campionat, unul al cărui loc nu pare a fi în play-out.

Clasament play-out Liga 1:

Hagi: ”Sepsi trebuie felicitată pentru jocul prestat și pentru ambiția avută”

Robert Ilyeș, secund Sepsi: “Este un punct prețios, mai ales că am jucat în zece oameni”

Sepsi - Viitorul 3-3

Sepsi - Viitorul, echipele de start

Sepsi: Niczuly - Carnat, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan - Vașvari - C. Popescu, I. Fulop, L. Kovacs, L. Fulop - Karanovic 
Rezerve: Fejer - Achahbar, Velev, R. Deaconu, Celea, Safranko, G. Dragomir, Csiszer 
Antrenor: Leo Grozavu 

Viitorul: Căbuz - R. Boboc, Mladen, V. Ghiță, Cr. Ganea - A. Ciobanu, Artean, V. Achim - G. Iancu, Rivaldinho, C. Matei 
Rezerve: Tordai - P. Iacob, Casap, Dussaut, L. Munteanu, G. Ganea, Chițu, De Nooijer, M. Dulca Antrenor: Gică Hagi

Stadion: Municipal
Arbitru: Andrei Antonie (București) / Asistenți: Vlad Bîrleanu (București) și Adrian Vornicu (Iași)

VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1. Gică Hagi e în culmea fericirii și laudă un jucător: „I-am găsit poziția, e surpriza de după pandemie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
594804360917976
HS Claudius  •  28 Iunie 2020, 06:53

Echipele cele mai valoroase din Play Out. Am mai spus-o și cu alte ocazii, ar trebui sa fie reconsiderat sistemul Play Off la 8 echipe în condițiile în care campionatul va avea în viitor 16 sau 18 echipe

terminhater
terminhater  •  28 Iunie 2020, 01:13

*** , aşa-zisul arbitru mai bine purta un tricou albastru ... *** nu mai au pic de ruşine ... Mai sunt şi supăraţi după meci , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kenthehero
kenthehero  •  28 Iunie 2020, 00:18

foarte dubios ce face viitorul. vad ca viitorul trece cu vederea ca in urma blatului dintre vitan barzesti si medias au ratat playofful. trebuia viitorul sa dea punctele celor de la sibiu. hai ca inteleg ca ai batut iasi,dar pe sibiu de ce i-ai mai batut? in meciul asta cu sepsi,chiar nu conta,atat sepsi cat si viitorul sunt salvate de la retrogradare.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează