FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL

SEPSI - VIITORUL // George Ogăraru, reacție ULUITOARE în timpul interviurilor: „Lăsați-o naibii de treabă!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 22:14

Sepsi Sf. Gheorghe și Viitorul au remizat în etapa cu numărul 25 din Liga 1, scor 0-0. George Ogăraru și Cristian Bivolaru au reacționat dur după prestația „centralului” Marcel Bîrsan.

Ogăraru, directorul de scouting și relații internaționale de la Viitorul, a apărut în cadrul transmisiunii celor de la TV Telekom Sport, cerând o scurtă intervenție.

„Am venit la Viitorul din ianuarie, am urmărit meciurile îndeaproape, dar ceea ce se întâmplă, mai ales contra lui Ianis, este de neacceptat. La meciul cu Astra ia galben în minutul 1, nici măcar nu a fost fault.

Ianis nu este un bun național? E căpitan la Viitorul și la echipa națională. E strigător la cer, nu știu cine face delegările, dar lăsați-o naibii!”, a declarat Ogăraru după meci. 

Președintele Viitorului a răbufnit!

Cristian Bivolaru, directorul sportiv al clubului, a intervenit și el.

„Vreau să spun că e prima dată când vreau să vin la interviuri. Mi se pare odios ce s-a întâmplat. Sunt în fotbalul românesc de 30 de ani, dar acum am întâlnit momente ca înainte de anii 90. E de neconceput la un astfel de fault, să nu scoți nici măcar un cartonaș, plus alte faulturi grosolane, e inadmisibil.

Întâmplător, după 3 etape, domnul Bîrsan ne arbitrează după meciul cu CS U Craiova, 0-0, când a dat un penalty pe care doar el și șeful lui direct, domnul Deaconu, l-au văzut. Am avut o discuție după acel meci cu Cosmin Contra și Adi Mihalcea. Nimeni nu știa pentru ce a dictat. Nici domnul Deaconu nu a știut să explice, dar nu l-a oprit de la delegări. A considerat necesar să ni-l trimită la încă un meci. Vorbesc de o decizie iresponsabilă care putea duce la o tragedie”, a răbufnit Bivolaru.

Clasament Liga 1

clasament liga 1

Vezi și: 

SEPSI - VIITORUL // VIDEO + FOTO Intrare horror la Hagi! Ianis a rămas cu urmele crampoanelor pe genunchi » Arbitrul nu a arătat nici „galben”!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
09teodor
09teodor  •  23 Februarie 2019, 10:02

Dl Calinescu, ca va fi fotbalist sau nu,este egal cu zero,dar ca sa spui ca acolo este o intrare normala inseamna ca ,,iubesti fotbalul".

09teodor
09teodor  •  23 Februarie 2019, 09:59
Postat de calinescu_ pe 23 Februarie 2019, 08:48

VIERA E FOTBALIST IAR IANIS ESTE UN "PRINTZISOR" ....!!!!! VIERA A INTRAT CAT SE POATE DE CORECT LA MINGE ....!!!!! DACA VREA SA-L PROTEJEZE , HAGI AR TREBUII SA-I DEA ALTE ATRIBUTIUNI LA CLUB CA FOTBALIST N-O SA FIE NICIODATA ....!!!!

Dl Calinescu Ca va fi fotblasit sau nu,este egal cu zero,dar ca sa spui ca acolo este o intrare normala inseamna ca ,,iubesti fotbalul".

pain89
pain89  •  23 Februarie 2019, 09:22

multi spuneti ca in anglia nu era nimic pai la noi nu a dat nici galben la englezi liga sau federatia se autosesizeaza si ii suspenda pe jucatori cum a fost si in cazul lui andone, aia nu e intrare de fotbal cu crampoanele pe picior pai unde suntem in filme kung-fu? pacat ca la liga la noi nu sunt competenti sa dea suspendari pentru astfel de gesturi

Vezi toate comentariile (18)
Comentează