FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL

SEPSI - VIITORUL // Gică Hagi, reacție după faultul grosolan al lui Viera asupra lui Ianis Hagi: „A intrat cu intenție, a vrut să îi facă rău”

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 21:40

Sepsi Sf. Gheorghe și Viitorul au remizat în etapa cu numărul 25 din Liga 1, scor 0-0. Gică Hagi a avut o apariție echilibrată, comentând la rece intrarea lui Viera asupra lui Ianis. 

Sepsi a făcut un meci mai bun decât noi astăzi. Au fost mai proaspeți, ne-au dominat în partea secundă. Există și astfel de momente în viața unei reprize. Important e că avem în continuare șansele noastre la play-off.

Eu nu pot să vorbesc despre faultul asupra lui Ianis. E păcat, Viera e un băiat bun, joacă de atâta timp aici, dar ați văzut și voi. A fost norocos, o intrare grosolană, cu intenție. A vrut să îi facă rău.

Trebuie să se călească, dar mie mi se pare exagerat să ai intenția de a-i rupe piciorul unui fotbalist atât de tânăr. Viera ar trebui să se gândească la cariera lui, nu să facă rău adversarilor”, a declarat Hagi la TV Telekom Sport.

„Eric este în pregătire, totul decurge bine. O să îl vedem acum la meciul de Cupă, cu Hermannstadt. Totul depinde de el mai departe”Gică Hagi

Clasament Liga 1

clasament liga 1

Vezi și: 

SEPSI - VIITORUL // VIDEO + FOTO Intrare horror la Hagi! Ianis a rămas cu urmele crampoanelor pe genunchi » Arbitrul nu a arătat nici „galben”!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
pirucul
pirucul  •  23 Februarie 2019, 19:14
Postat de Lengyel Adrian pe 23 Februarie 2019, 10:40

Am o intrebare: ce rau ti-a facut limba romana de o faultezi in halul asta!!!??? (i-a incheiat)

aici nu suntem la gramatica aici comentam ceva sportiv daca tu ai venit sa corectezi sa fii sanatos. puteai simplu sa comentetzi ceea ce am scris dar tu roman autentic te gasesti sa critici gramatica. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capca1
capca1  •  23 Februarie 2019, 14:27
Postat de sala_dalles pe 23 Februarie 2019, 08:20

Bai anticititule mare fan Twitter ,Facebook since Instagram,! Ba hagi nu a jignit perla ta de culoarea abanosului . Provocator a fost cel care isaluat interviul De fapt Gica a inceput referindu-se la merci did laudind jocul lui sepsi !

Văd că ești câinele de pază al lui Hagi ! De fapt, esti mulțumit de tine pentru că-i dai de treabă neuronului tău, altfel ești pus în pericol de epuizare dacă te-ntreabă cineva cum te cheamă . *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103179470776675
Sabin Ellak  •  23 Februarie 2019, 14:14

De unde stie Hagi ca Viera a intrat cu intentie ??? Hagi crede ca este la Steaua anilor comuniste sustinut de ceausisti.Astfel nu intra nici un jucator cu intentie.Viera a vrut sa joace mingea,a intrat gresit,pe langa minge a lovit si genunchiul printisorului.Se intampla.Este o alte chestiune,de ce nu a pedepsit arbitrul...Toate echipa hagista sint ca niste fetite,cum ating un adversar,imediat cad: ori sa milogeasca un fault,11 m ori sa dea un ajutor arbitrilor ca sa poate sa ajute echipa.Jucati fotbal si nu exagerati ! Hagi nu este dumnezeul fotbalului pe pamant,asa ca lasati mai usor!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează