FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO. Neimpresionat de șansele Craiovei la titlu, Șerban Huidu i-a răspuns unui suporter: „Îmi pare rău, echipa mea de suflet e FC U”

Șerban Huidu a recunoscut că echipa lui de suflet e FC U Craiova
Șerban Huidu a recunoscut că echipa lui de suflet e FC U Craiova

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 03:01 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 03:45

Șerban Huidu, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV români din prima parte a anilor 2000, e un fan declarat al fotbalului și al Universității Craiova.

Huidu, figură reprezentativă a emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, n-o susține însă pe CS Universitatea Craiova, echipa din Liga 1, ci pe FC U Craiova 1948, formația proaspăt promovată în liga secundă.

Zilele trecute, Huidu, care pe 16 iulie a împlinit 44 de ani, și-a manifestat atașamentul față de FC U Craiova, clubul finanțat de Adrian Mititelu, într-un live găzduit pe pagina sa de Facebook. La un moment dat, acesta a primit o întrebare despre emulația născută la Craiova în jurul șanselor la titlu ale echipei lui Bergodi. Răspunsul său n-a lăsat loc de interpretări. 

Huidu: „Echipa mea de suflet rămâne FC U”

Îmi pare rău, dar eu țin cu Craiova cealaltă. De fapt, mă bucur pentru orice echipă de fotbal din Craiova, dar, în principal, echipa mea de suflet rămâne FC U”.

  • Sursă video: Facebook Șerban Huidu

Șerban Huidu, mare fan al Științei

Huidu și-a manifestat mereu dragostea pentru Știința, iar în 2011, în momentul în care echipa a fost dezafiliată, a postat un mesaj de impact pe rețelele de socializare, potrivit Libertatea.

„Prima echipă de fotbal românească, începutul Generației de Aur, Universitatea Craiova, e acum istorie. Încă am acasă tricoul alb-abastru cu cele 4 steluțe, câte una pentru fiecare titlu, și de câte ori îl văd mi se umezesc ochii! 

Fiorul acesta nu îl poate simți decât un suporter adevărat și îi mulțumesc Științei pentru lacrimile de bucurie și de tristețe pe care mi le-a pricinuit. Mulțumesc Lung, Negrilă, Tilihoi, Ungureanu, Ștefănescu, Cârțu, Balaci, Cămătaru, Popescu pentru că m-am simțit mândru că-s oltean! 

Un gând bun fanilor Universității, care nu m-au uitat când mi-a fost cel mai greu! Băieți, plâng împreună cu voi” - Șerban Huidu, după dezafilierea din 2011

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Becali se face de râs! Dennis Man și Florin Tănase sunt „jucării” pe lângă motoarele Craiovei

Craiova-CFR, faza pe spionaj » Cum îi forțează oltenii mâna lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
pittt
pittt  •  18 Iulie 2020, 23:27
Postat de emil1986 pe 18 Iulie 2020, 10:08

Cat de *** trebuie sa fi sa nu realizezi ca o echipa infiintata in 2013 ( pana si UEFA spune asta) nu poate fi aceesi cu echipa istorica a Craiovei - FCU, cea care a obtinut cele mai pari performante pentru orasul Craiova. Voi sunteti o simpla clona de partid! Forza FCU! Peste 1 an veti fi in prima liga si toti craioveni cu mintea pe umeri vor sustine aceasta echipa.

Visezi baiete, cine crezi ca va tine cu echipa groparului infiintata in 2017?

pittt
pittt  •  18 Iulie 2020, 23:22
Postat de elgabri pe 18 Iulie 2020, 17:23

Cand vor ajunge Steaua si FCU in liga 1 clonele nu vor mai avea suporteri !!

Pe bune, daca FCU Craiova nu e clona, atunci nici FCSB nu e clona ci Steaua din liga 4. Fa si tu o echivalare intre situatiile echipelor.

pittt
pittt  •  18 Iulie 2020, 23:20
Postat de caesarone pe 18 Iulie 2020, 11:27

Fara suparare, dar va numiti CS U Craiova, nu Universitatea cum scrii tu acolo...

Ba chiar se numeste CS Universitatea Craiova. Pe bune!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează