FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - U CLUJ 1-0

VIDEO + FOTO Sergiu Buș îi dă o nouă lovitură lui Dinamo! Poli Iași o bate pe U Cluj și se îndepărtează de ultimele două locuri » Clasamentul ACUM

Pol Iași și Universitatea Cluj se întâlnesc în etapa #23 din Superliga. Meciul a început la ora 17:00, e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Orange Sport 1, Prima Sport 2 și Digisport 1. +13   FOTO
Pol Iași și Universitatea Cluj se întâlnesc în etapa #23 din Superliga. Meciul a început la ora 17:00, e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Orange Sport 1, Prima Sport 2 și Digisport 1.

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 19:09 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 19:10

Poli Iași a învins-o pe Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa etapa #23 din Superliga. Sergiu Buș a marcat golul, o nouă veste proastă pentru Dinamo. 

Programul complet din Liga 1

Desfășurarea meciului dintre Poli și U Cluj a fost sub semnul întrebării. A nins tare la Iași, dar organizatorii au depus eforturi și au făcut ca arena să arate impecabil la start.

FCSB râde și dansează! Oltenii au fost comici în filmul „Adio, titlu!”, Olaru și Coman s-au distrat și-l bagă în corzi pe Petev » Clasamentul ACUM
CSU CRAIOVA - FCSB 0-3
FCSB râde și dansează! Oltenii au fost comici în filmul „Adio, titlu!”, Olaru și Coman s-au distrat și-l bagă în corzi pe Petev » Clasamentul ACUM

În minutul 17, Rachid Bouhenna a înscris pentru gazde, după o fază fixă. Asistentul a ridicat fanionul, iar faza a fost analizată două minute în camera VAR. Adrian Cojocaru, responsabilul cu arbitrajul video, a decis anularea reușitei pentru ofsaid.

Poli Iași se îndepărtează de Dinamo în Superligă

Meciul n-a avut cel mai bun ritm, ocaziile cu adevărat importante au lipsit. Partea secundă a avut o intensitate mai ridicată, multe intrări tari și 5 cartonașe galbene arătate de „central”.

Introdus la intrarea în ultimul sfert de oră, Sergiu Buș a dat lovitura. Atacantul în vârstă de 31 de ani a înscris cu un șut bine plasat, din afara careului, și o îndepărtează pe Poli de zona locurilor direct retrogradabile. Ieșenii au 10 puncte avans față de Dinamo.

NOTE GSP, după Poli Iași - U Cluj 1-0

  • Poli Iași: Ionuț Ailenei (7) - Tudor Todoroski (6), Rachid Bouhenna (7), Nicolas Samyoa (7), Rareș Ispas (6) - Hamza Saghiri (6) (90+2' Fl. Ilie), Julian Marchioni (7), Carlos Jatoba (6) - Luca Mihai (5) (67' A. Gheorghiță 7), Adam Harrison 5 (77' Sg. Bus), Robert Ion (5) (46' Bettaieb 6) 
    Antrenor: Leo Grozavu (7) 
     
  • U Cluj: Plamen Iliev (5) - Alexandru Chipciu (cpt) (7), Thalisson da Silva (6), Lucas Masoero (6), Roger Rodrigues (6) - Ovidiu Bic (6) (88' Fl. Ilie), Kevin Doukoure (5) (70' G. Simion 5) - Valentin Gheorghe (5) (69 ' Vătăjelu 4), Dan Nistor (6), Robert Silaghi (5) (79' Pănoiu) - Daniel Popa (4) 
    Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău (6) 
     
  • Arbitru: Cătălin Busi (7) / Asistenți: Ovidiu Artene (7) și Marius Marchidanu (8)

Clasamentul Superligii, actualizat:

FINAL. Poli Iași - Universitatea Cluj 1-0

VAR în minutul 17

În minutul 17, Rachid Bouhenna a înscris după o fază fixă. Asistentul a ridicat fanionul, iar faza a fost analizată două minute în camera VAR. Adrian Cojocaru, responsabilul cu arbitrajul video, a decis anularea reușitei pentru ofsaid.

Sergiu Buș îi dă o nouă lovitură lui Dinamo! Poli Iași o bate pe U Cluj și se îndepărtează de ultimele două locuri » Clasamentul ACUM

Pol Iași - Universitatea Cluj, echipele de start:

POLI IAȘI: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Saghiri, Garobbio, Jatoba - Mihai, Harrison, Ion
Rezerve: Niga, Katanec, Buș, Martac, Hrib, Ștefanovici, Ilie, Gheorghiță, Mota, Bettaieb
Antrenor: Leo Grozavu

U Cluj: Plamen Iliev - Alexandru Chipciu (cp), Thalisson da Silva, Lucas Masoero, Roger Rodrigues - Ovidiu Bic, Kevin Doukoure - Valentin Gheorghe, Dan Nistor, Robert Silaghi - Daniel Popa
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion: Municipal
Arbitru: Busi Cătălin (Râmnicu Vâlcea). Asistenți: Artene Ovidiu (Vaslui), Marchidanu Marius (Brăila). Arbitru VAR: Cojocaru Adrian (Galaţi). Asistent VAR: Slabu Stelian (Braşov)

Gazonul arată impecabil la startul meciului Poli Iași - U Cluj

Sergiu Buș îi dă o nouă lovitură lui Dinamo! Poli Iași o bate pe U Cluj și se îndepărtează de ultimele două locuri » Clasamentul ACUM

A nins ca în povești la Iași!

Organizatorii meciului dintre Poli Iași și Universitatea Cluj, de astăzi, de la ora 17:00, au intrat în alertă pentru ca jocul să se desfășoare în condiții cât mai bune.

Cum exista o prognoză meteorologică de vreme rea în Moldova, gazonul a fost protejat cu o folie specială. Iar instalația de încălzire a terenului a fost pornită de către gazde.

+9 FOTO

Oficialii ieșeni au anunțat că „avem toată încrederea că terenul va fi bun la ora jocului”. Iar muncitorii și-au făcut apariția la stadion încă de la ora 10:00 pentru a îndepărta zăpadă de pe folia de protecție, de pe teren, dar și din tribune.

Gazdele meciului de astăzi au anunțat că dimineață pe teren era „un strat de circa 8 cm de zăpadă”.

Citește și:

Imaginile nemaiîntâlnite în Europa » Spectacolul făcut de fanii Rapidului pe Giulești, filmat din dronă
DINAMO - RAPID 1-2
Imaginile nemaiîntâlnite în Europa » Spectacolul făcut de fanii Rapidului pe Giulești, filmat din dronă
UTA, victorie cu Sepsi la revenirea acasă » Meci nebun, cu ocazii uriașe și greșeli de arbitraj: clasamentul și notele GSP
UTA - SEPSI 2-1
UTA, victorie cu Sepsi la revenirea acasă » Meci nebun, cu ocazii uriașe și greșeli de arbitraj: clasamentul și notele GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
Haha1989
Haha1989  •  29 Ianuarie 2024, 11:56

Omul și-a făcut doar datoria, ce treaba are cu Dinamo? Fără fcsb, Rapid și Dinamo nu puteți scrie un articol? Mai bine ai scrie cu e ajutat Dinamo în încercarea de a scăpa de retrogradare (meritata)

mirstelistu
mirstelistu  •  29 Ianuarie 2024, 08:41

Unde dai si unde crapa, ce treaba are Bus cu *** dinamo omul si-a facut treaba pentru echipa lui si atat dejeaba mai tot sperati sa se salveze *** e gata de cand a inceput campionatul poate daca joaca numa cu botosani si voluntari se salveaza

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tomthompson
tomthompson  •  28 Ianuarie 2024, 23:04
Postat de creeperno534 pe 28 Ianuarie 2024, 22:44

***

oare ce ai putut sa scrii de te-au cenzurat astia? ca tu tot timpul erai optimist. acum mai esti? iasi joaca in urmatoarele 2 etape cu botosani si voluntari,iar voi cu craiova si kfr. cum crezi ca o sa se termine?:)))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează