FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Sergiu Hanca, tot mai aproape de revenirea în Liga 1 » Luni va face vizita medicală

Articol de , - Publicat sambata, 23 iulie 2022 08:09 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 09:11

Sergiu Hanca și conducerea Universității Craiova au continuat tratativele cu KS Cracovia pentru eliberarea mijlocașului român, care luni ar trebui să fie în Bănie pentru vizita medicală.

Universitatea tot mai negociază pentru achiziționarea lui Hanca, o afacere care nu a fost ușor de rezolvat. Sergiu are un acord cu oltenii, însă despărțirea lui de KS Cracovia nu a fost atât de simplă cum jucătorul spera să fie. El îi rugase pe conducătorii din Polonia să-l elibereze ca să se poată întoarce în România din motive personale.

Polonezii fuseseră de acord, după care au primit o ofertă de la Sivasspor. Turcii erau dispuși să plătească pentru transfer, nu-l voiau gratuit pe Hanca, așa cum speră să-l obțină Universitatea.

FCSB, CFR sau Craiova? Surpriză: care a fost cel mai urmărit meci la TV
PRELIMINARII
FCSB, CFR sau Craiova? Surpriză: care a fost cel mai urmărit meci la TV

CSU Craiova insistă să-l aducă rapid pe Hanca

Sergiu a refuzat mutarea în Turcia fiindcă situația lui ar fi rămas la fel, nu și-ar fi rezolvat problemele din cauza cărora ține să se întoarcă în țară. Conducătorii Universității s-au implicat în tratative și au încercat și ei să-i determine pe polonezi să-l lase pe mijlocașul dreapta român să plece. Părțile sunt aproape să se înțeleagă.

Dacă procedurile vor decurge normal, Hanca ar trebui să fie luni la Craiova pentru vizita medicală. El nu va putea juca în returul cu Vllaznia pentru că nu a fost înscris în lotul înregistrat la UEFA pentru competiția aceasta. 

Va putea evolua pentru alb-albaștri contra Zoriei Lugansk, în turul al treilea preliminar, cu condiția ca Bancu și colegii lui să treacă de albanezi. În prima manșă, la Tirana, a fost 1-1 într-o partidă în care oltenii au condus cu 1-0 printr-un gol pe care l-a marcat Andrei Ivan din penalty.

Conducerea Universității a insistat în perioada aceasta să rezolve achiziționarea ex-dinamovistului, imediat cum a aflat că jucătorul își dorea să plece din Polonia. 

Craiova a realizat numai două achiziții în vara aceasta, fundașul dreapta Martici și stoperul Raul Silva. Și antrenorul Balint, și suporterii insistă pentru mai multe întăriri. 

19 goluria marcat Hanca în 102 meciuri disputate în campionatul Poloniei. KS Cracovia l-a achiziționat de la Dinamo la începutul anului 2019 cu 60.000 de euro. De atunci, Sergiu a fost în permanență un om de bază în echipă și a și purtat banderola de căpitan

Hanca a fost la Cracovia fundaș dreapta, inter în 4-3-3, extremă dreapta, extremă stânga. În Bănie e dorit mai ales pentru partea dreaptă a atacului. 

25.000 de eurocâștiga Hanca în fiecare lună la Cracovia. Ca să se întoarcă în România trebuie să piardă bani, pentru că Universitatea îi va achita doar ceva mai mult de o jumătate din sumă

3ani mai avewa Sergiu contract în Polonia, o perioadă în care avea garantați 900.000 de euro doar din salariu

VIDEO Declarațiile lui Laszlo Balint, după remiza cu Vllaznia

Citește și:

CS Universitatea Craiova a oficializat o plecare importantă: „Și cele mai frumoase povești au nevoie de un final”

Craiova trebuie să intre în gardă! Albanezii amenință: „Vom găsi o cale de a-i ataca"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cristhebest70
cristhebest70  •  23 Iulie 2022, 16:52

Hanca este fotbalist, dar ne trebuie si un decar cum zice regele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează