INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VLLAZNIA - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-1

Craiova trebuie să intre în gardă! Albanezii amenință: „Vom găsi o cale de a-i ataca"

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2022 12:46 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 13:57

Antrenorul albanezilor de la Vllaznia, Mirel Josa, nu se dă bătut și promite mai mult la returul cu CS Universitatea Craiova, după 1-1 în tur. Returul e pe 28 iulie, în Bănie. 

Albanezii nu renunță. Antrenorul Mirel Josa susține că Universitatea nu l-a surprins cu nimic joi seară: „Le cunoșteam nivelul și l-am văzut în amicale și în campionat". 

Crede însă că Vllaznia trebuie să pluseze pe faza ofensivă, joia viitoare, în Bănie: „Vom merge acolo cu pretenția nu doar să rămânem în defensivă, vrem să reparăm ce n-am făcut bine acum. Vom găsi o cale de a-i ataca! Șansele de calificare sunt în continuare 50:50”. 

Craiova a ratat victoria în Albania, Laszlo Balint îi atenționează pe jucători: „Va trebui să analizez situația”
VLLAZNIA - CSU CRAIOVA 1-1
Craiova a ratat victoria în Albania, Laszlo Balint îi atenționează pe jucători: „Va trebui să analizez situația”

Atac pe terenul Universității Craiova: „Vom da totul”

Autorul golului Vllazniei e și el optimist. „Cred că am jucat cu demnitate. Ne confruntăm cu adversari puternici. Am luat gol din penalty, dar am găsit putere și am reacționat. Vom da tot ce putem la Craiova. Ne vom lupta și vom face tot posibilul să trecem mai departe. Va fi un joc dificil și acolo, dar am demonstrat că știm să jucăm împotriva oricărui adversar”, a comentat Ardit Hoxhaj. 

La rându-i, președintele clubului, Alban Xhaferi, crede că „nimic nu s-a terminat, ne vom lupta să facem cel mai bun meci posibil acolo, visăm în continuare la calificare. Nu suntem sub presiune înaintea returului. Vllaznia a făcut un joc frumos și de ce să nu continue așa? Totul este posibil, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu munca noastră!”.

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

ANALIZĂ GSP Raul și ruleta lui Laszlo Balint » Ce s-a întâmplat în apărarea Universității Craiova?

Nicușor Bancu, mulțumit cu egalul din meciul Vllaznia - CSU Craiova: „Bine că n-am pierdut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Iulie 2022, 22:10

...mai 27 cum crezi ca rezista astia 90 de minute fara sa le dam macar o boaba ?...tu crezi ca mereu ne egaleaza oricine din avantaj ?...vezi ti de fcsb ul tau ...

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Iulie 2022, 21:26

Chiar nu am nici o teama.Au avut noroc chior,meciul putea sa se termine lejer 1-5 aseara.Ne calificam fara probleme in primele 15 minute.Forza Stiinta!

fcklu2
fcklu2  •  22 Iulie 2022, 19:25
Postat de ionescugeorge77 pe 22 Iulie 2022, 16:35

...da...daca erau buni de ceva ne bateau la ei acasa cu publicul in tribuna...sa vina la noi sa castige ca la noi e pomana...

domnu' de la Partyd, matale stii unde se joaca returu'? Cam pe ce stadyon?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează