FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Sergiu Hanca, mărturii cutremurătoare despre moartea lui Patrick Ekeng: „Am început să văd altfel viața” + discuția recentă avută cu soția camerunezului

Sergiu Hanca a fost printre primii jucători care l-a văzut pe Ekeng prăbușindu-se // FOTO: Arhivă GSP
Sergiu Hanca a fost printre primii jucători care l-a văzut pe Ekeng prăbușindu-se // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 11:45

Sergiu Hanca (27 de ani), fost jucător la Dinamo, în prezent la KS Cracovia, în Polonia, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live de luni dimineața. 

Mijlocașul a vorbit despre moartea lui Patrick Ekeng, de la a cărui dispariție cutremurătoare s-au împlinit 3 ani pe 6 mai. 

 

„Acel moment m-a marcat foarte tare și m-a făcut să văd altfel viața. Mi-am dat seama atunci că fotbalul nu e cel mai important. E dureros să-ți vezi un coleg cum moare și să nu poți face nimic pentru el. Mi-am dat seama că e nasol când l-am văzut pe Dănciulescu plângând, el și-a dat seama că nu e în regulă.

În fiecare seară, Ekeng râdea, vorbea la telefon, era un om foarte vesel, niciodată nu-l vedeai supărat. Dacă îl loveai la antrenamente, nu se supăra. Mergeam săptămânal la mall, mâncam în același loc.

Am vorbit cu soția lui acum o săptămână, mi-a trimis poză cu băiețelul lor. Mi-a mulțumit pentru gestul meu, când i-am dedicat golul lui Patrick la 3 ani după ce a murit”, a spus Sergiu Hanca, la emisiunea GSP Live

Golul lui Hanca dedicat lui Patrick Ekeng:

3 ani de la moartea lui Patrick Ekeng

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez a decedat din cauza unei probleme cardiace.

26 de aniavea Patrick Ekeng în momentul în care a decedat pe teren

Vezi și: VIDEO Sergiu Hanca, gol dedicat lui Patrick Ekeng: „În fiecare an de când nu mai este joc pentru el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează