FOTBAL  »  Superliga  »  GERMANIA

Sergiu Radu, pe locul patru in topul celor mai buni atacanti din Bundesliga

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2007 00:00

NewsIn / Atacantul roman Sergiu Radu, care a evoluat in sezonul trecut la Energie Cottbus, a fost desemnat al patrulea in topul celor mai buni atacanti din Germania, intocmit de bisaptamanalul Kicker.

Cel mai bun atacant din campionatul german in sezonul trecut a fost desemnat grecul Theofanis Gekkas, de la Bochum, autor a 20 de goluri. Pe locul secund s-a clasat Mohamed Zidan, egipteanul lui Mainz reusind 13 goluri, in vreme ce podiumul a fost completat de internationalul german, Kevin Kuranyi, de la Schalke.

Impreuna cu cei trei jucatori si cu Mario Gomez si Alexander Frei, atacantul roman a fost inclus de editorialistii de la Kicker in categoria atacantilor de "clasa mondiala". Aprecierea este cu atat mai importanta cu cat jucatori ca Roy Makaay, Claudio Pizarro, Lukas Podolski, sau Marko Pantelici, nu au intrat in acest top.

Sergiu Radu, care a marcat 14 goluri in sezonul trecut pentru Energie Cottbus, s-a transferat la Wolfsburg in aceasta vara imoreuna cu Vlad Munteanu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close