FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Serie de atacuri dure la adresa FRF! Unul dintre posibilii candidați importanți anunță: "Burleanu va fi istorie! » Ce șanse sunt să candideze Lupescu

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 20:11

Cristian Balaj, fost arbitru român și posibil candidat la președinția FRF, a vorbit despre alegeri. El dezvăluie că nu va mai candida în cazul în care Ionuț Lupescu o va face, e convins că Răzvan Burleanu nu va mai rămâne în funcție și lansează o serie de atacuri dure la adresa actualei conduceri. 

"Ionuț Lupescu este una dintre cele mai bune soluții pentru a dezvolta fotbalul din România. Asta nu înseamnă că nu sunt și alte persoane capabile. Dar nivelul la care el a ajuns îl face cel mai indicat. Există și alte variante dacă el nu vrea. Peste ceea ce e acum la FRF.

Eu sunt una dintre variante. Aștept să văd ce spune Lupescu, cuvântul pe care eu l-am dat trebuie respectat. Dacă Lupescu spune da, va avea sprijinul meu necondiționat. Interesul meu personal este ca fotbalul să se dezvolte și să scăpăm de oameni care confundă politica cu ceea ce înseamnă noțiunile de fair-play. Nu am discutat cu dânsul dacă voi fi în echipa lui.

Nici când l-am sprijinit pe Gică Popescu, la precedentele alegeri, nu am cerut nimic. Sunt un om realizat, mă simt împlinit prin ce am făcut în fotbalul românesc. Nu am niciun interes. E păcat că foști mari fotbaliști, angajați ai FRF, umblă după adeziuni. Spre exemplu Geolgău.

Antrenorul secund al lui Bratu, dacă îi verificați, veți vedea niște legături cu anumite persoane din Oltenia. Acest om a fost numit antrenor la U18. Adeziunile după care umblă acum reprezintă minciuna în care trăiește fotbalul românesc. Am rezerve însă că Ionuț Lupescu va candida, dar e un motiv în plus să fim pregătiți.

Trebuie să mergem pe la fiecare membru afiliat. Avem nevoie de o campanie profesionistă. Cel care va candida, va fi nevoit să depună un efort susținut. E timp suficient pentru a discuta. Mulți dintre cei care au semnat acele adeziuni pentru actuala conducere și-au cerut scuze de la noi. Atenție, adeziunea nu înseamnă și vot. Indiferent cine va candida împotriva lui Burleanu, acesta va reprezenta istorie pentru fotbalul românesc", a zis Cristian Balaj la TV Digi Sport. 

Alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal sunt programate pentru 18 aprilie 2018. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează