FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA I

Sezon compromis

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2007 00:00

sansele sa avem trei echipe in Liga Campionilor in 2009 s-au redus considerabil dupa ce am ramas doar cu Steaua in cupele europene

Evolutia foarte buna a echipelor romanesti in precedentele doua sezoane nu s-a mai repetat si in acest an. Dupa CFR Cluj si Otelul, scoase inca din turul 2 preliminar al Cupei UEFA, joi au fost eliminate si Dinamo si Rapid. Am mai ramas doar cu Steaua, care insa nu sta nici ea prea bine, neavind nici un punct strins in grupa H a Ligii Campionilor. In aceste conditii, e aproape imposibil sa ne mai mentinem pe locul 5 in clasamentul UEFA, mai ales ca urmaritoarele noastre, Germania si Rusia, continua cursa cu toate formatiile inscrise la inceputul sezonului si mai au asigurate minimum 28 de partide, respectiv 16.

Daca totusi vom termina sezonul pe locurile 5-6, vom putea inscrie in 2009 trei echipe in Liga Campionilor, din care doua in grupe, si trei in Cupa UEFA. Daca vom pica pe 7 sau pe 8, vom ramine cu doua in Liga, una direct in grupe, si 4 in UEFA, asa cum va fi si in sezonul 2008-2009.

"Am crezut ca sintem o forta a Europei, dar nu e asa. Nu avem echipe valoroase, iar jucatorii ce au venit din strainatate sint de mina a doua"
Dumitru Dragomir

24 este locul ocupat de Romania in acest an in clasamentul UEFA



40,399 este coeficientul Romaniei pe ultimele cinci sezoane

39,007 este coeficientul Germaniei pe ultimele cinci sezoane

37,000 este coeficientul Rusiei pe ultimele cinci sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează