FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, JOI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sfatul lui Pulhac pentru pariorii stelişti: "Luaţi 1 solist, că iese invers!"

Pulhac cîştigă 14.000 de euro lunar. De la Dinamo, doar Niculae cîştigă mai bine (23.000 euro)
Pulhac cîştigă 14.000 de euro lunar. De la Dinamo, doar Niculae cîştigă mai bine (23.000 euro)

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 10:04

Pulhac le transmite celor care mizează pe o victorie facilă a Stelei că îşi vor pierde banii la pariuri, întrucît Dinamo se va impune joi.

- Cristi, ce s-a întîmplat în acest retur de aţi avut evoluţii oscilante?
- Fiecare echipă are căderi în timpul campionatului, nici Barcelona nu cîştigă toate meciurile. Eu zic că am avut şi ghinion, în special la meciul cu U Cluj, nu le mai pun şi pe cele cu Petrolul şi cu Sportul. Cu Universitatea şi cu CFR ne-am pierdut şansele la primul loc.

- E reală versiunea că nu aţi fi pregătiţi fizic?
- Eu zic că la fiecare meci alergăm, chiar dacă de multe ori după minge, dar important e că alergăm! Problema e lipsa de prospeţime.

- Ce a adus Bonetti în plus faţă de Ciobotariu?
- Fiecare antrenor vine cu o altă tactică, o altă gîndire şi altfel de metode de pregătire. Un lucru a rămas la fel, el e principalul vinovat dacă Dinamo pierde, el trebuie să dea explicaţii, apoi noi, jucătorii.

Blaturi» ca la cofetărie!"

- V-aţi împăcat cu Bonetti după ce v-a făcut "blatişti" şi "drogaţi"?
- Vorbim atîta de blaturi de parcă am fi la cofetărie! Nu mai vreau să discut despre ce a fost, Bonetti e antrenor, iar noi sîntem jucători şi lumea trebuie să ştie că noi ne-am face rău dacă nu am juca pe bune, doar noi am avea de suferit. La Dinamo nu se pune problema de aşa ceva, aici sînt jucători care nici nu ştiu să facă un "blat"! Eu am crescut în Ştefan cel Mare şi ni s-a impus de mici să cîştigăm orice meci, iar cînd nu reuşeam plîngeam şi eram supăraţi.

- Dacă învingeţi Steaua, îi luaţi orice speranţă la titlu...
- Meciul ăsta e pe viaţă şi pe moarte. Vrem să batem neapărat pentru că noi mai sperăm la locul doi! Steaua are jucători valoroşi, dar nu are cum să ne sperie. Eu sper într-un spectacol total în tribune, iar la final toată lumea să fie fericită. La dinamovişti mă refer.

- Suporterii vă suspectează că vă veţi da la o parte...
- (ţipă nervos) M-am săturat de acuze şi de tot felul de supoziţii tîmpite! Să joace toată lumea 1 solist pentru că de fiecare dată cînd au mai făcut alţii predicţii din astea a ieşit invers. O să cîştigăm şi atunci să vedem ce mai zic!

- Care e diferenţa dintre voi şi Steaua?
- Eu zic că sîntem două echipe egale din punct de vedere valoric, dar dacă te iei după comentatorii de la TV e altfel. Păi, n-aţi văzut cum se minunează?! Dacă dă unul o pasă de doi metri, face un dribling sau dă un gol norocos încep: "Doamneee, ce fotbalişti, ce echipă, practică un fotbal extraordinar!". Dacă se duce unul de la noi cu mingea din poartă în poartă, se spune că am dat gol cu noroc.

"Nu ştiu de ce nu mai vin fanii la stadion. Ori nu mai avem suporteri, ori lumea nu mai e interesată de fotbal. Oricum ne înjură încă de la încălzire, de aceea am şi cîştigat mai des în deplasare" (Cristi Pulhac, fundaş Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
likka
likka  •  17 Mai 2012, 17:09

se va termina egal 0-0 sau 1-1

bogdanelibm
bogdanelibm  •  15 Mai 2012, 16:23

pulhac tu mai joci fotbal?

microbistpursange
microbistpursange  •  15 Mai 2012, 13:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Te asteptam daca esti barbat dupa meci pe internet sa comentam rezultatul si partida.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează