FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Sfaturi pentru campania de transferuri a lui CFR Cluj: „Nu mai are nevoie de fotbaliști”

CFR Cluj a câștigat al 3-lea titlu consecutiv în urmă cu 2 zile. Echipa lui Dan Petrescu a câștigat finala Ligii 1 pe Ion Oblemenco, scor 3-1 cu Craiova +30   FOTO
CFR Cluj a câștigat al 3-lea titlu consecutiv în urmă cu 2 zile. Echipa lui Dan Petrescu a câștigat finala Ligii 1 pe Ion Oblemenco, scor 3-1 cu Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 15:57 / Actualizat joi, 06 august 2020 09:43

Alin Minteuan, 43 de ani, fostul jucător și antrenor al lui CFR Cluj, consideră că formația din Gruia nu mai are nevoie de alte transferuri pentru a-și continua supremația în Liga 1.

„Nu cred că echipa mai are nevoie de transferuri. De ce spun asta? În ultimul timp, nu s-au făcut transferuri importante, iar clubul a continuat să obțină rezultate importante. 

Jucătorii care au venit nici măcar nu s-au impus. 90% din lot e cel format în urmă cu 3 ani”, a declarat Minteuan pentru GSP.ro.

6 cluburise află pe CV-ul de jucător al lui Minteuan, 205 meciuri în Liga 1: CFR Cluj, U Cluj, Rapid, Bistrița, Hapoel Haifa, Hapoel Beersheva

10 trofeea cucerit Minteuan în carieră: 3 ca jucător (2xtitlu – CFR și Rapid, 1xCupa României - CFR) și 7 ca antrenor secund la CFR (3xtitlu, 2xCupa României, 2xSupercupa)

CFR Cluj a câștigat al 3-lea titlu consecutiv în Liga1. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus în finala improvizată a Ligii 1, disputată pe Ion Oblemenco, scor 3-1 contra Craiovei.

Imediat după finalul jocului, lituanianul Giedrius Arlauskis (32 de ani) și-a anunțat plecarea de la campioana României. Acesta a semnat deja cu Al Shabab (Arabia Saudită).

FOTO Cele mai interesante imagini de la petrecerea lui CFR Cluj

+26 FOTO

VIDEO Alin Minteuan: „Nu voi mai lucra la CFR cât timp va fi acolo Petrescu!"

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dan Petrescu, campion din sufragerie! Antrenorul are încă o situație neclară la CFR Cluj » Ce împiedică despărțirea

Fanii lui Dinamo nu renunță! Ce vor să facă înainte de meciul cu Viitorul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează