FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Giedrius Arlauskis a anunțat la ce echipă va pleca: „Am semnat contractul!” » Ce i-a propus CFR Cluj + atac la fostul coleg: „Mureai de foame?”

Arlauskis pleacă de la CFR Cluj +3   FOTO
Arlauskis pleacă de la CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 21:14 / Actualizat marti, 04 august 2020 21:48

Lituanianul Giedrius Arlaukis (32 de ani), care și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după ce a câștigat campionatul, a dezvăluit cu ce echipă va semna.

Portarul care a fost om de bază la CFR Cluj în ultimii trei ani a semnat cu Al Shabab, din Arabia Saudiă, fosta formație a lui Marius Șumudică și Constantin Budescu.

„Am semnat contractul cu noua echipă. E Al Shabab din Arabia Saudită. Nu știu cum a ajuns la mine, poate a vorbit și Șumudică despre mine. Contractul meu cu CFR Cluj s-a terminat ieri. Acum sunt șomer. 

Da, CFR a vrut să mai stau puțin. Eu nu m-am gândit la varianta asta, dar Marian Copilu mi-a propus. A zis că-mi aduce și familia aici. Aș fi stat cam până ar fi ajuns CFR Cluj în play-off-ul Champions League. Puteam, pentru că eu trebuie să fiu la Al Shabab pe 10 septembrie, dar nu cred că mai pot din punct de vedere psihic.

Nu știu dacă vreau să mai stau singur în cameră, să mi se aducă mâncarea la ușă și să mănânc singur. Eu am zis nu!”, a declarat Arlauskis la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Al Shabab este încă angrenată în sezonul 2019-2020 din Arabia Saudită, pe care-l va termina pe 9 septembrie. După 22 de etape, formația antrenată de portughezul  Pedro Caixinha  este pe locul 9, cu 31 de puncte.

18.280.000 de euroeste valoarea lotului lui Al Shabab. Cel mai bine cotat jucător este Danilo Moreno Asrpilla, care valorează 3,4 milioane

„Trebuie să ai caracter! Djokovic nu murea de foame”

Arla l-a taxat pe fostul său coleg, Damjan Djokovic, care luni seară, după triumful lui CFR Cluj s-a luat de șefi pentru neplata salariilor.

„Banii la CFR Cluj sunt un subiect mai dificil.  La Djokovic a fost o ieșire neinspirată într-un moment nepotrivit. Era momentul să ne bucuram de trofeu nu să spună imediat după meci detalii din bucătăria noastră.

E treaba lui. Eu îi respect părerea, dar știm toți prin ce situație trec cluburile. Trebuie să înțelegem și să avem caracter, atât la bine, cât și la greu. Dacă e un moment dificil trebuie să susținem clubul și să răbdăm puțin. Nu cred că Djokovic murea de foame”, a adăugat Arlauskis.

FOTO. Imagini tari de la sărbătoarea lui CFR Cluj

+26 FOTO

VIDEO. CFR Cluj a sărbătorit victoria în autocar

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Arlauskis, reacție incredibilă despre transferul lui Balotelli: „Ce să caute la CFR? Cu bășinile și figurile lui...”

Prima lovitură dată de CFR Cluj » Supercontractul semnat după câștigarea titlului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
476995182506736
Nelu Feier  •  05 August 2020, 19:04

Ce caracter frumos are acest portar de mare valoare cu un aport deosebit la perf.lui CFR Cj.Pe langa caracter este si inteligent,are cat de cat verbul la el.Mare pierdere pt.Cj.

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  05 August 2020, 07:42

Arla, respect pentru ce ai reusit sa faci in campionatul nostru! Succes la noul club!

scorillo07
scorillo07  •  05 August 2020, 02:22
Postat de nicolaedobrin pe 04 August 2020, 23:42

„Nu știu dacă vreau să mai stau singur în cameră, să mi se aducă mâncarea la ușă și să mănânc singur. Eu am zis nu!” :)))))) Bine ca e mai bine la Al-Shabab ca iesi din casa si ti se umplu ochii si gura de nisip. Ce crede el ca acolo il asteapta 10 femei la usa?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează