FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 20:45, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Sfaturi pentru Dică înainte de meciul cu Dinamo » Cum ar trebui să înceapă partida

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 12:34

Helmuth Duckadam e de părere că Nicolae Dică n-ar trebui să efectueze nicio schimbare și să introducă pe teren formația care a început partida cu Lazio, 1-0, excepție făcând Harlem Gnohere, care e suspendat în campionat.

"Eu aș merge la meciul cu Dinamo pe aceeași formulă ca la meciul cu Lazio. Pentru că, dacă schimbi mulți jucători, nu mai ai acea omogenitate de care ai nevoie în play-off.

Acolo nu mai e loc de improvizații, de experimente. O înfrângere sau două pot duce la pierderea campionatului, așa că nu ai voie să mai faci pași greșiți", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

...despre meci: "Este cel mai important joc al nostru din sezonul regular. De ce spun asta? Pentru că noi trebuie să arătăm ca o echipă, valoare individuală avem oricum, și să câștigăm de o manieră categorică.

Și nu mă refer la scor, ci la atitudine, pentru că un astfel de succes îți încredere în potențial, îți apropie și oamenii din galerie, plus că intri altfel în play-off. Și nu în ultimul rând, mai este vorba despre rivalitatea cu Dinamo. Noi trebuie să demonstrăm în acest derby că suntem favoriți la titlu".

Programul etapei a 25-a: Gaz Metan - Juventus 0-0  Detalii AICI / FC Voluntari - U Craiova 0-1  Detalii AICI / Sepsi - Chiajna 1-1  Detalii AICI / CFR - Astra 2-0  Detalii AICI / azi, ora 19 Poli Timișoara - Poli Iași / azi, ora 20:45 Dinamo - FCSB / luni, ora 20:45 Viitorul - Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
915130541905898
Gabi Simon  •  18 Februarie 2018, 21:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jony1973
jony1973  •  18 Februarie 2018, 14:56

Vad ca Miriuta ajunge aproximativ la primul 11 indicat de mine inca de acum 2 etape, cu precizarile ca Nedelcearu nu mai are cum sa evolueze si la meciul cu FCSB eu am spus ca ar putea fi folosit Popa in locul lui Nemec, deorece are viteza mai mare si ii putem prinde pe contraatac.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 14:45

Sfaturi ..sfaturi. Care ar fi "sfaturile"celorlalte echipe din Liga 1?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează