FOTBAL  »  Superliga  »  CONFERINȚĂ

Show total făcut de noul conducător din Liga 1: „Un pic de vrăjeală, de caterincă. Și cu mine ați dat de pereți, dracii m-au luat”

Răzvan Tunaru, noul manager sportiv al clubului FC Argeș, a susținut o conferință de presă „spumoasă”.
Răzvan Tunaru, noul manager sportiv al clubului FC Argeș, a susținut o conferință de presă „spumoasă”.

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 20:57 / Actualizat joi, 09 martie 2023 21:33

Răzvan Tunaru, noul manager sportiv al clubului FC Argeș, a susținut o conferință de presă „spumoasă”. 

FC Argeș este în căutarea unui înlocuitor pentru Marius Croitoru, din informațiile Gazetei Ionuț Badea fiind favorit. Până atunci, atmosfera la echipă este întreținută de Răzvan Tunaru.

Sancțiunile propuse de Adrian Mititelu pentru derapajele xenofobe din fotbalul românesc: „Asta i-ar omorî”
Sepsi vs FCU Craiova
Sancțiunile propuse de Adrian Mititelu pentru derapajele xenofobe din fotbalul românesc: „Asta i-ar omorî”

Răzvan Tunaru, spectacol la conferința lui FC Argeș

„În primele două zile de muncă am stat numai la stadion. Știam că e un moment greu și am vrut să iau pulsul jucătorilor. Ce am văzut eu este că erau un pic apăsați. 

Suporterul te pupă când ai rezultate. Când nu, la revedere. Și pe mine m-ați pupat când am avut rezultate. Când nu, ați dat cu mine de pereți de dracii m-au luat.

Am stat de vorbă cu jucătorii. Le-am zis: «Băi fraților, viața e clară. Voi trebuie să vă antrenați și să jucați din două motive: sunteți sub culorile lui FC Argeș, indiferent că sunteți panamezi, francezi sau israelieni. Aici e FC Argeș. Dacă ați putea vorbi și românește, ar fi și mai bine». 

Normal ar fi ca ei să vorbească românește, nu noi engleză. Un pic de vrăjeală, de caterincă, pentru că trebuie să-i scoți de acolo de unde sunt. Erau un pic apăsați. A plecat și Croitoru, ok, nu e problemă. A plecat și Șumi, asta e.

Nu mai e X sau Y, a venit unul, Tunaru. Eu sunt ăla care e cu voi, am venit să fac atmosferă, să ne unim ca să ieșim din treaba asta”, a spus Tunaru.

Obiectivul e meciul de sâmbătă. Le-am zis: „N-aveți ce să faceți, sunteți jucători cu experiență. Dacă vreți, haideți să ne dăm pantalonii jos. Nu? Nu, tată, hai să mergem pe ei, aveți valoare, că d-aia am și acceptat, că știam că puteți să o scoateți”. 

Numai ei o scot, ăia 11 și cele 5 schimbări. Se pare că au înțeles, azi i-am văzut deja altfel, mai degajați, cu altă poftă", a spus Răzvan Tunaru, la conferința de presă
- Răzvan Tunaru

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Comisia de Recurs a publicat motivarea verdictului în cazul „Sepsi - FCU Craiova” » De ce a decis rejucarea partidei

Căpitanul din Liga 1 și-a anunțat retragerea din echipa națională: „Au fost ani frumoși, dar e corect să las locul celor tineri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
steaua.libera
steaua.libera  •  10 Martie 2023, 15:49

Ii putem lejer spune Razvan Bombardieru

paolo15
paolo15  •  10 Martie 2023, 13:11
Postat de concret pe 10 Martie 2023, 08:42

El ca el. Dar nu stiu daca realizezi, tu esti unul dintre cei mai mari clovni de aici, asa ca ar fi bine sa te abtii din a ii caracteriza pe altii.

Ce creier trebuie sa ai, ca sa jignești...

legio.sud
legio.sud  •  10 Martie 2023, 08:56
Postat de paolo15 pe 10 Martie 2023, 05:19

Cine e clovnul asta?

Unu specializat în caterincă … cu ăsta nu mai retrogradează nimeni înaintea lor !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close