FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şi-a luat ghiozdan de fete! :) Un jucător al Stelei a surprins în cantonamente cu un accesoriu neobişnuit

Articol de - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 22:46

Fundaşul a purtat în cantonamentul din Spania, dar şi în cel din Turcia un accesoriu cu ţinte, destinat sexului frumos.

Fundaşul dreapta al campioanei, Cornel Rîpă, a şocat în momentul în care steliştii au ajuns în cantonament. Acesta şi-a etalat cea mai nouă achiziţie vestimentară, un ghiozdan cu foarte multe ţinte!

Descrierea de pe site-ul producătorului este una amuzantă, ţinînd cont că stelistul a decis să-l poarte: "Rucsacul MCM este un must-have pentru femeile aflate mereu în mişcare!". :)

De culoare maro, cu ţinte negre şi aurii, ghiozdanul cumpărat de Rîpă costă pe siteurile de vînzări online între 550 şi 810 euro, în funcţie de model şi de funcţiile suplimentare pe care acesta le are.

"Are un mîner de top cu bretele reglabile, cu patru buzunare şi un interior mare. Este perfect pentru deplasare, cu un compartiment căptuşit într-o tehnologie ultra" este descrierea produsului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
747307815415920
Neli Moruţ  •  10 Septembrie 2015, 15:58

Ar fi ideal sa va documentati putin ianinte sa scrieti ineptiile astea doar de dragul scandalului. Brandul MCM din Munchen, este unisex, destinat ambelor sexe, au chiar si accesorii pt copii. Este un produs luxury casual business. Nu e pt toata prostimea si se gaseste foarte greu. Nu insultati brandul. Sunt multe alte persoanede clase sociale ridicate, care poarta brandul MCM cu mandrie. Doar romanu' stie sa fie *** si sa nu-l inteleaga cum trebuie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kossu
kossu  •  27 Ianuarie 2015, 11:12

Nu mai fiți, măi, răi, că nu și l-a ales el. I l-a făcut cadou colegul lui de cameră. :))

valiza.epo
valiza.epo  •  27 Ianuarie 2015, 11:02

Poate... e fetitza...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close