FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Și-a schimbat discursul în totalitate în doar jumătate de an! Marica de la "mai tare ca în Germania" la "suntem la fel ca acum 14 ani" » Cifrele care îl trădează

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 12:47

Ciprian Marica și-a schimbat complet discursul după ce s-a dovedit că transferul la Steaua a fost un adevărat eșec.

Atacantul român lăuda în iarnă metodele de pregătire ale lui Neubert, pentru ca la mai bine de jumătate de an distanță să le critice.

"Facem aceeaşi pregătire fizică pe care o făceam acum 14 ani. Nu ne-am adaptat la ceea ce e afară, s-a dovedit a fi inutil ceea ce se face în România, mă refer la alergarea fără minge! Când mingea e în joc, exerciţiul e complet diferit. În străinătate nu se mai fac alergări fără minge.

Pregătirea nu e la cel mai bun nivel. Facem prea multă pregătire fizică! Încărcăm mult prea mult, organismul îşi ia cât are nevoie, nu mai mult.

La noi, tocmai din dorinţa de a face mai mult, de a fi la nivelul celor de afară, facem mult prea mult şi obosim jucătorii pe lucruri nespecifice. Nu lucrăm cu mingea!", a spus Marica la televiziunea sportro.

CE SPUNEA ÎN IARNĂ? 

"Tomi Neubert e neamţ, vine cu o pregătire fizică foarte bună. Aproximativ ca cea din Germania, poate mai tare câteodată! Lucrurile şi condiţiile de la Steaua sunt la fel ca afară, nu văd nici o diferenţă", a spus Marica în urmă cu 8 luni.

9 meciuri 
a prins Ciprian Marica la Steaua, unde n-a înscris nici un gol, fiind mai mult accidentat. A avut cifre mai slabe decât tânărul Onțel 

2 pase decisive
a oferit Marica în cele 9 meciuri (doar una în campionat). Onțel a prins 4 partide, înscriind o dată și oferind o pasă decisivă 

Câte o pasă de gol
au Traian Marc și Balauru în Liga 1, ambii fiind portari 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1745flo
1745flo  •  03 August 2016, 19:55

Eu v-am spus ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  03 August 2016, 19:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 August 2016, 19:00

Marica e un jucator terminat ...nu l mai baga nimeni in seama ...el crede ca Daum n o sa fie inteles de jucatori din cauza limbii ...mare prost este.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează