FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 2-2

Și-au găsit casa! Oficialii Viitorul au fost luaţi prin surprindere de numărul mare de fani care au venit la inaugurarea stadionului

Florin Pătrașcu (Telegraf Constanța)
Florin Pătrașcu (Telegraf Constanța)

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2015 00:00

Mirajul primei ligi și mirosul de stadion nou au atras ca un magnet fanii fotbalului de pe litoral la primul meci al sezonului pentru echipa "Regelui".

"Suporterii au fost senzaţionali. Le mulțumim și sper să fie mereu lîngă echipă, pentru că avem nevoie de ei", a spus la finalul partidei Hagi. Peste 4.000 de fani au luat cu asalt cocheta arenă de 4.500 de locuri din cadrul Academiei, aflată în plin cîmp, între Constanța și Ovidiu, în care Hagi a investit 3 milioane de euro.

Atmosferă senzațională

Cei mai mulți fani au venit cu mașinile personale, parcînd pe unde au apucat, însă mulți au ales varianta mai comodă: autobuzele puse la dispoziție de autoritățile din Ovidiu. Doar că acestea au sosit la stadion cu doar o jumătate de oră înainte de debutul partidei, motiv pentru care s-au format cozi impresionante la toate căile de acces în stadion. Luaţi pe nepregătite, încurcați şi surprinşi de numărul mare de suporteri, organizatorii au decis să deschidă porțile, fără ca fanilor să le mai fie verificate tichetele! Stadionul s-a umplut abia după primul fluier al "centralului" Sebastian Colțescu, iar fanii veniți ca la spectacol au aplaudat acțiunile periculoase ale gazdelor și au scandat în mai multe rînduri numele "Regelui".

Urmează Dinamo!

Organizatorii constănţenii şi-au luat deja măsuri de precauţie pentru următorul meci pe teren propriu! Peste două săptămîni, la Constanţa vine Dinamo, iar lupta pentru un bilet va fi crîncenă. "Ne simţim ca acasă pe noul stadion. Au venit suporteri, sper să vină la fiecare meci la fel şi să ne încurajeze, pentru că fără ei nu există fotbal", a spus la finalul egalului cu CFR Florin Cernat, autor al unei "duble". Pe lîngă cele 500 de abonamente puse gratuit la dispoziţia localnicilor de la Ovidiu, sau mai vîndut deja doar în ultima săptămînă 1.500 de abonamente! Practic la casele de bilete pentru meciul cu Dinamo vor fi scoase 2.000 de tichete, alte 300 urmînd să ajungă la suporterii "cîinilor".

"Nu ne-am văzut învingători la 2-0, dar cei de la Viitorul au pus presiune pe noi. Trebuie să învățăm din aceste greșeli"
Traian Marc, portar CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vladutz13
vladutz13  •  13 Iulie 2015, 12:28

Si eu am fost surprins de cati oameni erau pe stadion.... @benaflek ... uita-te ca Giulestiul nu a avut nici macar 10 locuri de parcare si a fost omologat. La fel si Stefan cel Mare.... locurile de parcare nu sunt in caietul de sarcini :), doar cele 2 pentru autocarele echipelor :)

valiza.epo
valiza.epo  •  13 Iulie 2015, 10:56

Sunt si multi turisti pe litoral... Pacat ca aceasta inaugurare a fost umbrita de un nou BLAT tip Hagi! Arbitrul - stelist notoriu! - a influentat decisiv rezultatul prin cele doua penalty-uri facute cadou lui Hagi si unul CLAR neacordat CFR-ului.

benaflek
benaflek  •  13 Iulie 2015, 10:40

daca nu are minim 100 de locuri de parcare pentru *** nu ar trebui omologat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează