FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şi-au găsit extremele pentru returul campionatului » Chipciu şi Popa, aripile Stelei!

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2011 21:42

Steaua va negocia cu Chiajna transferul extremei Adrian Popa, un fotbalist care a impresionat în meciul direct. Becali încearcă să-l convingă pe Ioan Neculaie, de la Braşov, să i-l dea pe Chipciu


Steaua nu a reuşit încă să-l înlocuiască pe Bănel Nicoliţă, dar Ilie Stan a căutat şi a găsit o soluţie. Adrian Popa, de la Concordia Chiajna, e mijlocaşul care l-a impresionat pe antrenorul roş-albaştrilor. Popa are 23 de ani şi a impresionat în partida directă, pe care bucureştenii au cîştigat-o cu 2-1. Steaua va face o ofertă pentru Popa în iarna asta, ca să-l aibă pentru returul campionatului. Stan a fost impresionat şi de faptul că jucătorul e polivalent, el jucînd la fel de bine pe ambele benzi ale terenului.

Popa e văzut totuşi ca viitorul mijlocaş dreapta, întrucît pentru postul de mijlocaş stînga Becali şi-a fixat o ţintă mai tare: Alexandru Chipciu, 22 de ani, de la FC Braşov. E unul dintre tinerii cu cea mai bună cotă dintre cei care evoluează în Liga 1 şi a marcat marţi pentru "naţionala" României în amicalul cu Grecia (3-1). E de picior drept, dar evoluează mai bine pe partea stîngă a terenului, adică e de profilul lui Cristi Tănase, un jucător pe care Becali speră să-l poată vinde în perioada următoare.

"Chipciu e un jucător pe care mi l-am dorit şi mi-l doresc în continuare, mai ales după ce am văzut că a confirmat şi la «naţională». Rămîne să mă înţeleg cu Neculaie"
Gigi Becali, patron Steaua

"Mi-a plăcut mult Popa, de la Chiajna. E un fotbalist agresiv şi foarte important pentru echipa în care evoluează"
Ilie Stan, antrenor Steaua

Alexandru Chipciu, 22 de ani
- Mijlocaş ofensiv, folosit cel mai des pe banda stîngă
- A jucat pînă acum doar pentru FC Braşov, care a refuzat pînă în prezent propuneri de la Dinamo şi de la Rapid
- Are 47 de jocuri şi 8 goluri în primul eşalon

Adrian Popa, 23 de ani
- Mijlocaş dreapta
- A fost crescut de Timişoara, de unde a plecat în 2008 fără să fi jucat vreun minut în Liga 1 pentru violeţi. Au urmat în cariera lui Gloria Buzău, U Cluj şi Concordia Chiajna
- Are 63 de meciuri şi 7 goluri înscrise în Liga 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
nae1972
nae1972  •  17 Noiembrie 2011, 18:32
Postat de mario_san pe 17 Noiembrie 2011, 08:57

nu merge Alex la Steaua, baiatul are minte, nu vine de pe Marte.

Numai sa aiba si Niculae bani sa-l tina

nae1972
nae1972  •  17 Noiembrie 2011, 18:30
Postat de clayd pe 17 Noiembrie 2011, 18:10

Si CHIPCIU cine e?A facut ceva remarcabil in fotbalul asta bolnav al nostru?NIMIC!SI dupa ce reusesc 1 gol la nationala,ii laudam mai ceva ca pe MESSI SI RONALDO!SA FIM SERIOSI,SA JOACE PRECUM TORJE 1-2 ANI SI ATUNCI DA,PUTEM SPUNE CA E BUN!DAR ASA?ASTA E ,ASA SUNTEM NOI,ROMANII,NE ENTUZIASMAM IMEDIAT CA DA UNUL UN GOL,SI E VEDETA!

Pai nu e mare vedeta dar voi cate vedete aveti?

nae1972
nae1972  •  17 Noiembrie 2011, 18:25

Tare Gigi asta pe Herea nu-l oferteaza ca are contract cu Rapid(ultimele 6 luni) dar pe Chipciu care a semnat cu STEAGUPANA IN 2015 da.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează