FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

si-au revenit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2007 00:00

Dupa ce in urma cu o luna sarbatoreau impreuna victoria lui Dinamo cu CFR, ieri Becali si Borcea s-au acuzat violent. In seara zilei de 8 mai, dupa meciul Dinamo - CFR 1-0, Becali si Borcea se bucurau impreuna si isi declarau amicitia pe viata. Ieri, la doar 3 saptamini de la acel moment, s-a declansat razboiul dintre ei. Becali a acuzat primul: "Exista o persoana la Dinamo care trebuie sa inteleaga o data pentru totdeauna ca nu mai poate sa ne fure. Daca n-o sa inteleaga, o sa fie grav. Borcea a ajuns sa dea bani la jucatori ca sa rupa picioarele fotbalistilor de la Steaua, ati vazut ce a patit Nesu la Iasi. Ce e asta, traim in jungla?", a tunat Becali.

"La revedere, gata, ajunge, ca nu sintem noi idioti si prosti sa bagam milioane, sa vina unul: stai, ba, ca sint mai destept si va fur eu pe voi. Nu esti mai destept ca noi, niciodata. Esti mai hot ca noi, dar noi nu vrem sa te mai lasam sa ne furi", a continuat Gigi. Cristi Borcea a parat: "La Gigi vorbeste incompetenta si refularea. E ultimul care ar trebui sa vorbeasca de furat. Cum sa numim ceea ce a facut el anul trecut cind a luat titlul sau in acest sezon ca sa termine pe locul 2? Nimeni nu a facut ceea ce a facut Gigi Becali in ultimii 17 ani! Nimeni! si stiti la ce ma refer. E strigator la cer! Sa taca si sa ne aplaude!".

"Pe mine nu ma intereseaza daca Borcea cumpara meciuri, e problema lui. Dar un lucru n-o sa mai faca niciodata in viata lui: nu ne va mai fura. Hai, gluma, gluma, dar nu se mai poate, ca nu mai e gluma, e deja hotie"

Gigi Becali

"El vorbeste? A apasat butoanele la toate echipele de le-a tocit! A luat tot, pina si aerul care se respira pe stadion"
Cristi Borcea


"Ce, sintem prosti, iar Borcea destept? Bai papagalule, pai, iti arat eu tie! Ca sa fii om, trebuie sa respecti niste reguli, unde te trezesti, ma, sa ma furi tu pe mine cu arbitrii? Moggi e mic copil pe linga Borcea! ala avea 60 la suta din arbitraj, dar Cristi are 110 la suta, ca-i are si pe aia din-afara, din Ungaria si din Cipru"
Gigi Becali

"Nu sint eu sau Dinamo vinovat de neputinta Stelei! Am ucis campionatul, am umilit Steaua si Rapid. Arbitrii ne-au defavorizat, am avut un singur penalty si ala abia in etapa 30. Gigi, ti-am zis ca poti sa iei arbitri de unde vrei tu"

Cristi Borcea


"E si prostie din partea lui, ca vine si spune pe fata l-am luat p-ala de la prima etapa"
Gigi Becali

"Vorbeste frica din Gigi. Isi pregatesti terenul pentru ce-o sa faca la anul, a recunoscut asta. Dar n-o sa ia nimic iar! Romania se teme de Dinamo, asa si trebuie!"
Cristi Borcea

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează