FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Și-au uitat meseria » Gnohere și Essombe nu se mai întrec în reușite, ci în ratări

Gnohere și Essombe au uitat drumul spre gol
Gnohere și Essombe au uitat drumul spre gol

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 00:00

Unul dintre motivele pentru care Dinamo a ajuns să nu mai conteze în lupta pentru titlu după meciurile din play-off, deși putea încheia sezonul regular chiar pe locul 1, este acela că Harlem Gnohere și Marcel Essombe nu mai marchează.

Exceptând partida cu Chiajna (4-0), din sezonul regular, când au înscris amândoi, camerunezul chiar de două ori, cei doi golgeteri n-au mai punctat din toamna trecută. S-au adunat enorm de multe minute fără eficacitate.

  • "Bizonul" nu are nicio reușită în play-off și n-a mai punctat în campionat de pe 30 noiembrie 2015, cu Voluntariul (3-1). S-au strâns 8 partide în Liga 1 fără gol.
  • Essombe nu are nici el vreun gol în play-off și a strâns chiar 14 partide fără gol în toate competițiile. Nu a mai punctat de pe 7 noiembrie 2015, cu Timișoara (1-0). Vineri, a ratat singur cu Lung jr, la 1-0 pentru Astra.

13 goluri și 3 pase decisive a strâns Gnohere în 32 de meciuri

8goluri și un assist a reușit Essombe în 24 de partide

Alte știri despre Dinamo:

"Suntem peste Steaua la fani"

Dinamoviștii sunt siguri că vor vinde toate cele 8.500 de bilete pe care le au pentru galerie, în vederea Derby-ului de România, de pe 10 aprilie, meciul fiind în deplasare, pe Național Arena. Zilnic, clubul a adus diverse glorii ale "câinilor" care vând tichete microbiștilor.

Ieri, a fost rândul lui Florentin Petre: "Atmosfera va fi extraordinară, va fi un spectacol în tribune făcut de suporterii noștri, sper să fie la fel și pe teren. La capitolul fani, suntem mult peste Steaua".

Vrea 6 jucători

Rednic a confirmat și după eșecul cu Astra că își dorește să continue din vară în Ștefan cel Mare. A spus-o răspicat: "Vreau să continuu, suntem în negocieri avansate, am discutat cu Ionuț Negoiță și înainte de meci. Am analizat împreună situația echipei și am ajuns la un numitor comun. E nevoie de minimum 5-6 achiziții".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
ultras_tei.
ultras_tei.  •  03 Aprilie 2016, 17:18
Postat de Pompiliu Bota pe 03 Aprilie 2016, 09:34

***

Cand te cheama pompiliu esti bun de benzinarie sa bagi pompele la loc.

ultras_tei.
ultras_tei.  •  03 Aprilie 2016, 17:17
Postat de ultras_tei. pe 03 Aprilie 2016, 17:17

Au fost 10.000 cu Tg Mures in timpu saptamanii (Vineri) cand lumea mai si munceste, nu doar stand la GSP cu fundu pe scaun pana face panze de paianjen. Sa va vedem pe voi cu Tg MURES cat adunati triliardelor si miliardelor de fani ahahahahahahahah

Au fost 10.000 cu Astra ma scuzati *

ultras_tei.
ultras_tei.  •  03 Aprilie 2016, 17:17
Postat de netgamero pe 03 Aprilie 2016, 12:24

Nu au uitat meseria, au respectat indicatiile antrenorului. La fel si portarul care a luat niste goluri de cascadorii rasului. S-a vazut foarte clar blatul la televizor, dar nu comenteaza nimeni non-combatul cateilor pentru ca sunt nesemnificativi. Iar cei "zeci de mii" de spectatori cu care se lauda de-abia se strang pe parcursul unui an intreg la numaratoare, si Gaz-Metan Medias are mai multi suporteri la meciuri

Au fost 10.000 cu Tg Mures in timpu saptamanii (Vineri) cand lumea mai si munceste, nu doar stand la GSP cu fundu pe scaun pana face panze de paianjen. Sa va vedem pe voi cu Tg MURES cat adunati triliardelor si miliardelor de fani ahahahahahahahah

Vezi toate comentariile (11)
Comentează