FOTBAL  »  Superliga  »  STADION CRAIOVA

Și Craiova lui Adrian Mititelu pe «Ion Oblemenco»! Victor Pițurcă, anunț total neașteptat: „De ce am făcut acest stadion? Să fie spectacol!”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 16:38

Victor Pițurcă (63 de ani) a susținut astăzi prima conferință în calitate de manager al celor de la CS Universitatea Craiova.

Pițurcă a anunțat schimbarea suprafeței de joc de pe stadionul „Ion Oblemenco” cu un gazon mixt, artificial+natural, și a făcut un pas istoric pentru pacea dintre cele două formații locale, CS Universitatea și FCU Craiova: vrea ca formația lui Mititelu poată juca pe noul stadion.

Anunțul surprinde cu atât mai mult cu cât Adrian Mititelu îl consideră pe Piți unul dintre principalii vinovați pentru dezafilierea Craiovei în 2011. 

„Cu siguranță va veni echipa națională. Chiar mi-a zis Contra că va veni aici, cu un stadion plin, dacă vom avea un gazon bun. E foarte important pentru comunitate. De ce am făcut acest stadion? Să fie spectacol, să fie toată lumea fericită. 

Eu sunt de acord în totalitate ca și cealaltă echipă a orașului să joace aici. Această echipă e susținută de suporteri, care și ei au contribuit la aceast stadion. Nu văd niciun impediment. Dacă oamenii își plătesc, nu văd nicio problemă. Ei susțin o echipă, eu alta”, a declarat Pițurcă într-o conferință de presă.

Pițurcă schimbă tot

Noul stadion „Ion Oblemenco” a generat numeroase conflicte între Adrian Mititelu și autoritățile din Craiova, în ultima perioadă. Patronul celor de la FC U a făcut mai multe demersuri pentru ca formația din Liga 3 să joace pe arena de 30.000 de locuri, de fiecare dată fără succes.

Prima conferință a lui Victor Pițurcă la CS Universitatea

Vezi și:

Victor Pițurcă, revoluție împotriva FRF: „Poate ne obligă să băgăm și o femeie pe teren”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
1720140831409543
Cosmin Popa  •  04 Septembrie 2019, 17:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  04 Septembrie 2019, 15:56
Postat de Aurel Stana pe 04 Septembrie 2019, 13:23

In vjziunea ta de imbecile daca o echipa moare poti spate Alta echipa din palarie care sa revendice palmaresul, doar la noi se putea intampla asa ceva , FRF a iscat intentionat aceasta harababura toate aceste clone aparute peste noapte in fotbalul romanesc pt a controla mai usor alegerile

Esti strain sau prost din scoala putina ,asta dupa cum scrii. La pricepere stai si mai rau. Eu zic ca Mititelu e cel ce a dus Universitatea luata de la militianul ala puscarias si a falimentat-o. Cum s-au facut actele de preluare si mai cu seama cele de pacalire fiscul si datoriile trecandu-le de pe o firma pe alta ar fi treaba unor cercetari separate. Cert e ca echipa a fost falimentata,dar judecata nu s-a terminat nici acum. De ce? Stii tu? Eu zic ca falimentul declarat echipa putea fi preluata prin licitatie de altcineva,nu de MITITELU. S-a dat altcuiva pe care ulterior justitia il recunoaste continuator al echipei. Fiind hotarare judecatoreasca trebuie s-o respecti,altminteri esti cel putin derbedeu daca nu chiar penal.

915542705250791
Aurel Stana  •  04 Septembrie 2019, 13:23
Postat de Ilie Tarnoveanu pe 04 Septembrie 2019, 13:10

Acest diferend intre cele doua Univ.,care de fapt moral nu e niciuna. FCU Mititelu trecuta prin tot felul de societati e clar falimentara si trebuia sa dispara demult eventual mititelu inchis la azilul saracilor. Ca sa traiasca bine si linistit un judecator sindic si alti pierde vara pe langa el se taraganeaza starea de faliment de atata timp. Sistemul juridic si institutiile de forta care ar trebui sa apere RO sunt boala cronica a acestei tari, ele fiind in fruntea mafiilor ce au cuprins tara in toate domeniile. UNIVERSITATEA CRAIOVA vie si declarata legala,e lege ,nu e tocmeala,dar normal ar fi trebuit sa preia activul si pasivul celorlalte echipe chiar declarat faliment ,dar scos la licitatie.

In vjziunea ta de imbecile daca o echipa moare poti spate Alta echipa din palarie care sa revendice palmaresul, doar la noi se putea intampla asa ceva , FRF a iscat intentionat aceasta harababura toate aceste clone aparute peste noapte in fotbalul romanesc pt a controla mai usor alegerile

Vezi toate comentariile (27)
Comentează