FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şi eu ce fac, Gigi? :) Stanca nu mai înţelege nimic: Tătăruşanu ba e out de la Steaua, ba reprezintă viitorul

Răzvan Stanca nu ştie dacă Tătăruşanu mai e sau nu în graţiile lui Gigi Becali
Răzvan Stanca nu ştie dacă Tătăruşanu mai e sau nu în graţiile lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 februarie 2012 16:10

Steliştii l-au considerat pe Tătăruşanu principalul vinovat pentru eliminarea din Europa League. Gigi Becali a fost pornit în această perioadă pe portar şi a anunţat că-l va da afară:

"Tătăruşanu crede poate că el e şmecher şi că eu sînt prostul lui. Nu va mai apăra niciodată în viaţa lui la Steaua, o să vedeţi că o să-l distrug. Să stea să doarmă numai în patul lui de acasă, că oricum la Steaua nu va mai juca".

Părea că e şansa lui Stanca de a fi numărul 1 în poarta Stelei, dar şi speranţa că dacă va avea evoluţii bune, Gigi Becali îi va propune prelungirea contractului scadent în vară. Dar războiul patronului Stelei cu Tătătruşanu s-a stins rapid. Ieri, cei doi s-au împăcat.

"Tătăruşanu n-o să mai fie pedepsit, ne-am împăcat. Accept că acele lucruri care s-au spus despre el nu s-au întîmplat şi că au fost nişte exagerări şi chiar o să zic că au fost cu răutate. El o să apere în continuare", a anunţat Gigi Becali la GSP TV.

1,5 milioane de euro a plătit Steaua Gloriei Bistriţa pentru Ciprian Tătăruşanu

Tătăruşanu a fost la Palat şi s-a împăcat cu Gigi: "Vreau să mă puneţi faţă în faţă cu Ilie Stan!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
caminero
caminero  •  26 Februarie 2012, 22:50

Astea-s metodele din Precambrian ale lui Gigi ...

ionut.07
ionut.07  •  26 Februarie 2012, 21:24
Postat de newentry pe 26 Februarie 2012, 19:57

Ce ai mă cu politica, dau ei în bășica lui Gigi?? Ăsta-i masă de manevră.!

Prietene,daca citeai cu atentie ce-am scris,ai fi vazut ca n-are nimic de-a face cu politica.Am facut referire cum niste oameni,precum Becali,manipuleaza oameni/suporteri.Ceea ce face Becali cu jucatorii lui(nu e treaba mea,din partea mea sa-i si impuste)nu mai are nicio legatura cu fotbalul,oricum.Si modul lui de-a conduce,nu numai ca este preluat,adopatat,ci se si extinde.Uita-te pe la emisiunile politice si vei vedea ca apare si acolo.Este din ce in ce mai pregnant.Nu are nimic de-a face cu fotbalul modul de-a gestiona clubul Steaua.Asa cum conduce Steaua,conduce mentalitati,tovarase.Si,mai mult decat atat,am tras un semnal de alarma ca se extinde(false acte de caritate,falsa evlavie etc)

newentry
newentry  •  26 Februarie 2012, 19:57
Postat de ionut.07 pe 26 Februarie 2012, 19:54

Nu degeaba cei din PDL,din actuala conducere a tarii(lasand la o parte actualul pseudoguvern,care e tot manopera lui Basescu)vor o coalitie cu Gigi Becali.Doar ambele tabere se caracterizeaza prin minciunea,ipocrizie si haos. E pacat ca nulitatile au ajuns sa conduca orice domeniu,din orice sfera in Romania si ca suntem printre putinele tari in care se gaseste un mediu asa propice pentru asemenea specimene. O mare parte din vina o are si populate pt ca se lasa sau este prostita cu o asa mare usurinta. Suntem o populatie care poate fi, din ce in ce mai usor, manipulata.Acest fapt este evident pana si-n postarile inofensive,dar pagabuoase,ale anumitor grupuri de suporteri(tot mase sunt si ei).

Ce ai mă cu politica, dau ei în bășica lui Gigi?? Ăsta-i masă de manevră.!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează