FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Sichitiu: "Nu-mi permit să vorbesc de rău Rapidul"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Fostul director general din Giuleşti, Grigore Sichitiu, spune că nu are de gând să revină în ţară şi că nu a vorbit niciodată de rău echipa din Grant şi oamenii din conducerea Rapidului.

"Eu am plecat din fotbalul românesc tocmai pentru a uita, pentru a mă desprinde de jignirile, răutăţile şi bălăcărelile inutile cu care s-a obişnuit lumea pe acasă. Iar, din ceea ce am văzut eu, de la distanţă, parcă n-a fost niciodată ca anul acesta. Am crezut că pot fi liniştit, cu micile mele performanţe care, de altfel, nici nu cred că interesează pe cineva. Mi-am permis să mă bucur că un antrenor român a reuşit să promoveze un club în prima ligă saudită, după 14 ani, un club cu suporteri mai mulţi decât jumătate din echipele noastre de primă divizie. Acolo unde n-au reuşit antrenori cu nume, din Brazilia, Franţa, Argentina sau Portugalia, a reuşit un român", a spus Sichitiu.

Acesta a continuat: "M-am ferit să vorbesc de problemele Rapidului, din respect faţă de cei cu care am lucrat, mai bine sau mai rău, dar alături de care am fost în club într-o perioadă foarte grea, de care vreau să nu-mi mai amintesc. N-am nimic cu nimeni şi nici nu urmăresc ceva anume. Dacă oamenii din conducerea actuală a clubului sunt sau nu competenţi, nu e treaba mea. Nu vreau să jignesc pe nimeni, pentru că ştiu cât de greu e să lucrezi într-un club ca Rapid. Le doresc celor de la Rapid numai bine şi să fie siguri că n-am niciun resentiment, faţă de nimeni. Acum îmi doresc şi mai tare să continui în străinătate decât să mă întorc în nebunia de acasă".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  07 Mai 2010, 15:58

Sichitiu, catastrofa -dupa Nicolae Manea, ce a devalizat conturile Rapid-ului prin transferuri cel putin, neprofesioniste, dar mai grav decat atata -ca se poate..., s-a dovedit a fi un mercenar VE-RI-Ta-BIL! A fugit in lumea football-ului arab exact cand Rapid avea mai mare nevoie de un conducator (dar plecarea lui a dovedit, partial, ca "tot raul e spre bine". Duca-se...! Sa-si tina gura-nchisa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează