FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iordănescu atacă FCSB cu toate armele! CFR Cluj se pregătește să arunce cel mai tare transfer pentru derby

Articol de , , - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 09:23 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 10:36

Mijlocașul Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani) nu a jucat deloc pentru CFR până acum. Islandezul va apărea în echipă în partida cu Poli Iași, înaintea duelului cu FCSB. Cea mai importantă achiziție din iarna aceasta a avut nevoie de un timp pentru rezolvarea unei probleme medicale și pentru recuperarea pregătirii fizice.

Transferul-vedetă al iernii încă nu a debutat pentru CFR, dar campioana îl pregătește pe Sigurjonsson pentru derby-ul cu CFR și pentru etapele decisive din play-off. Islandezul a semnat recent cu vișiniii și a suferit din cauza unei accidentări musculare. Mai are de recuperat și pregătirea fizică pe care a pierdut-o în pauza în care se află de trei luni.

El a evoluat ultima oară pe 24 noiembrie, în campionatul din Kazahstan, în partida Astana-Kaisar, 3-1, în care a bifat ultimele 12 minute. Tot în noiembrie mai apăruse în alte două jocuri din liga kazahă și în două partide internaționale: Ungaria-Islanda 2-1, în barajul de calificare la Euro, și Anglia-Islanda 4-0, în Liga Națiunilor.

Sigurjonsson se antrenează pentru meciul cu FCSB

Sunt minime șansele ca Sigurjonsson să fie utilizat în următoarele două etape din campionat, în care campioana le va întâlni pe FC Argeș, acasă, și pe UTA, în deplasare. Nordicul va fi rulat în premieră în jocul cu Poli Iași, din etapa a 27-a, pentru a căpăta un ritm care să-i permită să joace împotriva FCSB-ului, în duelul-derby din runda următoare.

Iordănescu atacă FCSB cu toate armele! CFR Cluj se pregătește să arunce cel mai tare transfer pentru derby

Runar a început deja să se antreneze normal, în programul echipei, mai are doar de recuperat condiția fizică potrivită. El a fost adus la CFR ca să-l înlocuiască pe Djokovici, mijlocașul pe care clujenii l-au vândut la Rizespor, formația pe care o conduce Șumudică. Vișiniii l-au remarcat încă din urmă cu două sezoane, atunci când au întâlnit-o pe Astana în preliminariile Champions League. Mijlocaș bun pentru ambele faze, Sigurjonsson a ajuns la Cluj ca urmare a unor probleme economice pe care le întâmpină kazahii acum. 

30 de meciuriși un gol în naționala Islandei a strâns Sigurjonsson

26 de meciuria jucat Sigurjonsson pentru Astana în campionatul din Kazahstan, în care a marcat 8 goluri. În formația pentru care evoluează și Dorin Rotariu, islandezul era responsabil cu executarea penalty-urilor

Sunt luni bune de când Sigurjonsson nu a jucat și există etape de parcurs în sportul profesionist, e normal să aibă nevoie de un timp. Sunt convins că el va aduce un plus în jocul nostru, îl văd că e un fotbalist serios, profesionist, doar că vine după o pauză, iar înaintea pauzei jucase mai ales meciuri pe teren sintetic, ceea ce contează 
- Edward Iordănescu, antrenor CFR

Cum a decurs cariera lui Sigurjonsson până la 30 de ani:

ClubMeciuriGoluri
Tindastoll175
Ymir71
HK336
Valur7013
Sundsvall7212
Grasshoppers5910
St.Gallen156
Astana268

VIDEO Variantă-surpriză legată de plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „A fost forțat să plece!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Acuzaţii de blat după Gaz Metan - CFR 0-1: „Daţi-mi voie să mă gândesc la orice!” » Cifrele alimentează suspicinile: trupa lui Teja a fost surprinzător de „cuminte” spre deosebire de alte jocuri

Edi Iordănescu, despre factorul decisiv în victoria de la Mediaș: „Acasă este inamicul nostru, aici am surprins

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
danut1971
danut1971  •  24 Februarie 2021, 20:32

fortza vfr asi viitoarea campioana a romaniei

cj666
cj666  •  24 Februarie 2021, 12:08
Postat de Gigel Borcanel pe 24 Februarie 2021, 11:23

Penibil site si zona de comentarii. O armata de troli FCSBisti, care pot debita ce doresc, fara sa-i cenzureze nimeni.

Nu sunt decat 2-3, dar cu zeci de conturi

francescoli1974
francescoli1974  •  24 Februarie 2021, 11:23
Postat de iosif_2021 pe 24 Februarie 2021, 10:39

Edi e cu bagajele la ușă, vine Dan Căpitan de Blat în locul lui să facă eventul împreună cu Istvan Kovacs

V-au bătut pe unde v-au prins frânarii,cu sau fără Kovacs,bine că vă arbitrează pe voi arbitrii bucureșteni.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează