FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - RAPID 2-2 / 2 MAI 1998

Silvian Cristescu: "Am fost nişte proşti! Cîştigam 15.000 de $ dacă mergeam în UEFA!" :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, este de părere că gruparea olteană ar fi trebuit să aleagă participarea în Cupa UEFA în locul bonusului primit de la Steaua pentru egalul în faţa Rapidului.

"Am fost nişte proşti! Trebuia să nu ne intereseze dacă Steaua cîştigă sau nu campionatul! Craiova nu a făcut niciodată jocurile nimănui, dar cred că puteau fi protejaţi cîţiva jucători! E un calcul simplu! Dacă participam în Cupa UEFA luam o primă de 15.000 de $ de la club!" a spus Cristescu pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
 •  07 Februarie 2009, 20:46

olteni prosti

 •  07 Februarie 2009, 18:26

perfect de acord cu "ovirapid".Numai sa fii chior sa nu vezi ca Salomir a ajutat steaua indirect,refuzand un gol perfect valabil rapidului (cel al lui Marinescu).De Savaniu v-a mai amintiti ?! ...cu cateva etape inainte de craiova,a "talharit" rapidul de 3 puncte la Bacau.Numai bine ;)

 •  07 Februarie 2009, 18:19

NU AU FOST PROSTI, AU FACUT FOARTE BINE CEI CARE AU JUCAT CU ADEVARAT ACEL MECI...TREBUIA DOAR SA II BATA SI IN FINALA CUPEI...MAI LASATI DRACULUI PROSTIILE! FOTBALUL SE JOACA DOAR PE TEREN, IAR RAPIDUL N-A FOST IN STARE SA PROFITE DE O ECHIPA CE JUCA IN 5 OAMENI, RESTUL FIIND MOTIVATI DE RAPID! HAI CRAIOVA!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează