FOTBAL  »  LIGA 1  »  ŞIMAN PREŞEDINTE ÎN GHENCEA?

Şiman: "Nu e prima dată cînd Becali îmi zice să vin la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

După ce Gigi Becali declarase că îl vede ca pe o variantă pentru postul de preşedinte în Ghencea, Vasile Şiman a declarat la Contraatac, pe GSP TV, că a discutat cu patronul Stelei pe această temă, dar nu s-a hotărît încă ce va face.

"Am discutat cu domnul Becali cînd ne-am întîlnit într-un bar, întîmplător. Nu e nici prima, nici ultima discuţie cu el, mi-a mai făcut şi altă dată ofertă să vin la Steaua, dar nu pot să iau în calcul o discuţie cu vreun club", a zis Şiman la GSP TV.

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (4)
 •  24 Mai 2010, 23:15

Nu vreau sa-i cant in struna, dar tactica austera a lui Siman a schimbat imaginea clubului Sportul Studentesc, din "echipa lu' Nicu Ceausescu" in "gasca nebuna". Faptul ca s-a axat pe tineret este, trecand peste scopurile mercantile, admirabil. Uitati-va doar cati jucatori a furnizat Sportul marilor echipe in ultimii 5 ani. Si cred ca are si Siman un merit in toata chestia asta. Si nu cred ca Varga si Balan au fost distrusi pentru ca au jucat in UCL cu Unirea Urziceni.

 •  24 Mai 2010, 21:56

siman asta o bagat sportul in B ,pt ca refuzat saplateasca o suma relativ mica de bani ,la vremea aia,pt a singe un litgiu (ceva de genu asta) si distrus 2 jucatori ca varga si balan pe care i-a tot imprumutat aiurea pe la diverse echipe...nu inteleg ce mari calitati de predeinte de culb vede boulde jiji la el..

pipitahiguain
pipitahiguain  •  24 Mai 2010, 21:22

nu cumpara nimeni steaua pentru ca nu sunt bani

Vezi toate comentariile (4)
Comentează