FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Sinescu lămureşte situaţia lui Florescu: "Trebuie să îl punem la punct cu pregătirea fizică"

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 17:57

Cel mai nou jucător al Astrei, George Florescu se află în urmă cu pregătirea fizică şi cel mai probabil va debuta pentru giurgiuveni după pauza prilejuită de meciurile "naţionalei".

"Trebuie să îl aducem pe Florescu la parametrii fizici adecvaţi. El este un fotbalist important, cu vechi ştate de servicii, care ne poate ajuta foarte mult în viitor", a declarat Sinescu.

"Dacă nu pierdem cu Dinamo ne realizăm obiectivul"

Antrenorul Astrei Giurgiu s-a aflat în tribunele arenei Ilie Oană la meciul dintre Petrolul şi gruparea bucureşteană. "Dacă nu pierdem cu Dinamo cred că luăm o opţiune serioasă pe drumul îndeplinirii obiectivului nostru în acest sezon.

Dinamo a început bine meciul cu Petrolul dar, surprinzător pentru mine, a cedat teren după pauză. Cu noi vor fi pe teren şi Alexe şi Nica, vom avea un meci greu. Cătălin Munteanu este factorul determinant la Dinamo" a spus tehnicianul Astrei Giurgiu

Dinamo şi Astra se vor întîlni etapa viitoare în Ştefan cel Mare.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
marius10094
marius10094  •  23 Martie 2013, 11:30

Pe National Arena se joacaa...vacilorrr

supersolo
supersolo  •  18 Martie 2013, 22:39

Florescu e nulitate ...pregatirea fizica in cazul lui.... mereu a fost precara ...de aia au si renuntat rusii la el....e un comod in fotbal...si se va irosi curand ....se incearca o resuscitatre ...dar cine stie daca va avea loc ...vreodata...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close