FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Singur împotriva tuturor » Reghecampf răspunde unui nou atac: "Se bagă în seamă să câștige atenție"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 21:31

Laurențiu Reghecampf i-a răspuns lui Eugen Neagoe, după ce tehnicianul lui Poli Iași a ironizat echipa roș-albaștrilor (detalii AICI).

"Neagoe a cules toată viața de pe masă ce i-a lăsat Pițurcă.  Nu am niciun război cu Neagoe. Cred că se bagă în seamă și câștigă foarte multă atenție cu acest lucru. Eu m-am dus să dau mâna cu Neagoe, iar el m-a refuzat", a spus Reghecampf la TV Sport ro.

Tehnicianul Stelei este de părere că o schimbare de antrenor nu este o soluție și motivează că nimeni nu cunoaște jucătorii ca el.

"O schimbare la Steaua nu aduce foarte lucruri în acest moment, nimeni nu cunoaște jucătorii cum îi cunosc eu. Nu am pierdut încă nimic.

Mă bucur că Steaua nu este favorită, acest lucru mă ajută foarte mult. Ambiționează foarte mult jucătorii și sunt sigur că vor avea o cu totul altă reacție", a concluzionat antrenorul Stelei.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
sakamoto
sakamoto  •  07 Martie 2017, 09:51

Hai sa mai zimbim putzin! Stitzi bancul cu statuia? Statu ia tot. Cu Enescu? E nesculata! Cu Odesa? O de s-ar scula! Cu Celentano? Ce lent Ano, dai din...Khoorh! Romania-Danemarca 2-o. Hai Romania!

andy_2008
andy_2008  •  07 Martie 2017, 08:05

O sa fiti ciuca batailor Reghe.Sa dai atatia bani pe jucatori si sa nu fi favorit e penibil.

gametable08
gametable08  •  06 Martie 2017, 23:49

Du te ma si ia-l si pe MM ,aveti cel mai scump lot din Liga 1 si ne faceti de ras in ultimul hal.lasa-ne cu circul tau ia-ti si nevasta ta cu ''valoare'' si plecati din Ro,ne este scarba de atitudinea voastra de ''luxury ''si arogantele voastre maneliste cat despre rezultatele voastre 0 sunt pe masura caracterului tau.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează