FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Singurul jucător din lotul „câinilor” care a evoluat în grupele Ligii: „Vreau să ajung acolo și cu Dinamo! Mamă, cum ar fi!”

Ioan Filip
Ioan Filip

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 15:02

Ioan Filip, 29 de ani, a venit la Dinamo în această iarnă și are planuri mari cu formația antrenată de Mircea Rednic: vrea să evolueze din nou în grupele Ligii Campionilor, după ce a jucat acolo cu Oțelul, în 2011.

„Mamă, cum ar fi! Vă dați seama că îmi doresc să mai particip măcar odată în Champions League în grupe… dacă ar fi și cu Dinamo, ar fi ceva senzațional!

Când spui numele Dinamo, spui un nume mare. Știi istoria care a fost în spatele acestui nume, e ceva foarte, foarte mare pentru mine. Când eram mic, sincer, țineam cu FC Național, când aveau perioada aceea foarte bună cu Olăroiu.

Mai am un vis în fotbal: să mai aud imnul Champions League o dată. Pentru că atunci, cu Oțelul Galați, nu am știut să ne bucurăm. N-am știut unde suntem, n-am conștientizat ce am realizat”, a declarat Filip pentru doardinamo.ro.


Ioan Filip în duel cu Axel Witsel în Oțelul - Benfica din grupele Ligii, sezonul 2011-2012

Vezi și:

A reînceput bătălia la Dinamo » Transferul dorit de Rednic a picat fiindcă era implicată Anamaria Prodan și nu fiica sa Luana! Reacția soției lui Reghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
morzadobflicster
morzadobflicster  •  08 Februarie 2019, 16:48

Filipe, ce-ai fumat fratioare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează