FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sînt buni, dar nu-i vrea nimeni » Indezirabilii Rapidului nu-şi găsesc echipe

Articol de - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 august 2012 20:59

Pentru a scăpa de jucătorii care nu mai intră în vederile lui Sabău, Copos îi laudă, dar ofertele întîrzie să apară


Eliminarea din Europa League face primele victime în Giuleşti. Pentru că programul nu mai e atît de încărcat, George Copos a decis că lotul de 30 de jucători e prea numeros pentru o formaţie angrenată în doar două competiţii: campionat şi Cupa României. Astfel, patronul i-a transmis lui Sabău să reducă lotul pentru a micşora bugetul salarial. Obiectivul este despărţirea de cel puţin patru fotbalişti, iar compartimentele ţintite sînt cel defensiv şi cel ofensiv.

Sabău va trebui să se despartă de doi dintre fundaşii centrali, avînd în acest moment nu mai puţin de 6 jucători pe acest post: M. Constantin, Glauber, Oros, Burcă, Abrudan şi Wallace. În atac, Surdu, Goga, Figueiredo şi Ilijoski au dezamăgit pe rînd. Rămîne de văzut cărora dintre ei li se vor găsi echipe pentru transferuri definitive sau împrumuturi. Pentru a le creşte cota, Copos i-a lăudat zilele trecute: "Sînt foarte buni, dar valoarea lotului nostru e extrem de mare şi le e greu să prindă lotul de optsprezece".

"Am terminat cu achiziţiile, acum încercăm să transferăm jucători de la Rapid către alte echipe, să le oferim şansa de a juca. Sînt buni şi e păcat de ei, dacă rămîn ies din circuit"
George Copos, patron Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
ady_adriano
ady_adriano  •  24 August 2012, 12:45

Valoarea de acum a lotului Rapidului e 0 barat. O echipa de ... Asteptam si jucatori de valoare, putini dar buni. Altfel o sa fim ciuca batailor.

crss21
crss21  •  23 August 2012, 13:58

Lotul national de petarde..

supersolo
supersolo  •  23 August 2012, 13:20

noooo, sa stea la Rapid si sa-i manance banii prevazuti in contract....sa se invete zgarcitul ala sa mai si plateasca nu numai sa ia gratis....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează