FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Sint gata de lupta!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2007 00:00

Florin Bratu spune ca Dinamo nu are voie sa piarda nici un meci in acest sezon, pentru a-si asigura un nou titlu

Revenit dupa un sezon petrecut in Franta, la Valenciennes, Florin Bratu a aratat o deosebita pofta de fotbal in partidele amicale din tara si din Austria. A fost folosit de Mircea Rednic la mijloc sau in atac, iar miercuri, in Supercupa cu Rapid, a evoluat pe ambele benzi ale liniei mediane. Acum, Bratu isi doreste o victorie cu Gloria Buzau pentru a porni cu dreptul, in noul campionat.

- Florin, cum ai gasit fotbalul din Romania dupa un sezon petrecut in Franta?

- Pot sa spun ca jocul prestat de toate echipele din campionat este unul mai bun calitativ, de fapt, acest lucru s-a vazut si in competitiile europene, unde Romania a avut performante notabile. Nu cred ca sintem inca la nivelul Frantei, dar este imbucurator ca ne apropiem, ne aflam pe drumul cel bun.

- V-ati revenit dupa esecul cu Rapid, din Supercupa?
- Da, normal. Am fost putin suparati, pentru ca am pierdut un trofeu, dar acum trebuie sa mergem inainte. Ne-am pregatit foarte bine, sintem cu totii montati pentru a invinge. stim ca ne va fi greu, pentru ca toate echipele care joaca impotriva lui Dinamo dau totul pe teren. Speram sa nu le dam ocazia sa se bucure si sa incepem cu dreptul.

- La ora meciului se anunta o temperatura de 38 de grade...
- Caldura este o problema nu numai pentru noi, ci si pentru adversari. Cu siguranta va afecta fotbalul, dar a inceput lupta in campionat si trebuie sa facem totul pentru a invinge. Eu sint gata de lupta! Dinamo e gata de lupta! Ne batem cu Steaua, Rapid, CFR si Poli Timisoara pentru titlu.

- E o presiune mai mare pe voi acum, dupa ce ati pierdut Supercupa?
- Presiune la Dinamo va fi intotdeauna, pentru ca trebuie sa cistigam toate meciurile, asta e mentalitatea noastra. si neaparat , avem nevoie sa incepem cu trei puncte la Buzau.

- Postul tau natural este de atacant, insa in Supercupa ai evoluat pe benzi, cind pe stinga, cind pe dreapta. Te-ai acomodat?
- Ma simt bine, eu incerc sa dau randament maxim oriunde ma pune antrenorul. Mi-e putin mai greu sa inscriu din postura de mijlocas, dar nu imposibil. Dar daca e bine pentru echipa, ca marchez eu sau nu, e mai putin important. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează