FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Sint linistit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2007 00:00

Herea nu-si face probleme si asteapta sa debuteze pentru giulesteni


- Ovidiu, cum a fost primul antrenament cu noii tai coechipieri?
- A fost bine, iar colegii si antrenorul m-au primit excelent. Pe majoritatea ii stiam, pentru ca am jucat impreuna la loturile nationale, iar cu Sapunaru am fost coleg la National. De domnul Bergodi ce sa mai spun? Am lucrat impreuna in Cotroceni si ii cunosc stilul de pregatire, el ma stie la fel de bine. Nu imi va fi greu sa ma acomodez la Rapid, aici este o atmosfera placuta. Dupa antrenament am ramas sa maninc alaturi de coechipierii mei si ne-am imprietenit si mai mult.

- Esti pregatit sa debutezi la Rapid?
- Ultimele saptamini au fost extrem de grele, acum sint linistit. Dar am mult de recuperat, deoarece in ultima vreme nu am facut decit alergari si pregatire in sala de forta. Nu am lucrat mai deloc cu mingea, in timp ce coechipierii mei au jucat in amicale si au si trei meciuri de campionat. Oricum, o sa trag din greu sa ajung la forma fizica necesara pentru ca sint nerabdator sa debutez in Giulesti.

- Iacov spune ca  nu te va lasa sa joci la Rapid daca domnul Copos nu plateste 1,8 milioane de euro.
- Eu am semnat un contract pe 3 ani cu Rapidul si stiu ca sint jucatorul lor! Restul problemelor nu ma privesc. Sint treburile dinsilor. Eu imi vad de antrenamente. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează