FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situația de la Dinamo, analizată la sânge în cotidianul iberic AS: „Începe desființarea!” » Pablo Cortacero, taxat în presa din Spania

Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo +20   FOTO
Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 09:47 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 10:35

Cotidianul AS a analizat situația tensionată de la Dinamo, unde în lipsa banilor proiectul spaniol pare aproape să se destrame.

„Varianta spaniolă a lui Dinamo București începe să se dezintegreze. Nerespectarea plăților promise de către președintele Pablo Cortacero i-a provocat pe fizioterapeutul Jesus Arco și preparatorul fizic George Neagu să părăsească clubul. Într-o situație critică, mulți jucători se gândesc să îi urmeze”, încep jurnaliștii spanioli radiografia clubului din „Ștefan cel Mare”.

Pablo Cortacero „nu s-a ținut de cuvânt”

Spaniolii subliniază cum Pablo Cortacero a promis bani pentru a stinge datoriile clubului, însă viramentul nu a mai avut loc.

„Cortacero s-a angajat să plătească datoriile către echipă și angajați după ce AS a dezvăluit că jucătorii echipei se gândesc să nu mai joace. Președintele a stabilit data de 17 noiembrie ca cea în care vor avea banii în conturi. Cu toate acestea, nu s-a ținut de cuvânt”.

Gestul lui Borja Valle a făcut valuri

În ultimul meci al „câinilor”, victoria cu 3-0 în fața lui FC Voluntari, Borja Valle a reușit o „dublă”. După primul său gol, mijlocașul spaniol a mers către camerele TV de la marginea terenului și a făcut un gest simbolic către oamenii din conducerea lui Dinamo, cărora le-a arătat obrazul.

Jurnaliștii AS au relatat gestul compatriotului lor: „Borja Valle a susținut sâmbătă că echipa trece printr-o situație grea. Prin gestul său, i s-a adresat președintelui”.

În final, în AS este amintit cum unii angajați nu sunt plătiți de trei luni și jumătate, în timp ce alții au de primit salariile pentru mai mult de 5 luni!

VIDEO Contra, optimist după victoria cu Voluntari: „Sper ca în ceasul al 12-lea să se rezolve toate problemele”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamoviștii au avut o discuție cu fanii la Săftica! Decizia liderilor vestiarului

Situație dramatică la Dinamo! Clubul, sufocat de datorii: „Jucătorii mă sună să mă întrebe dacă eu am încasat banii de la Cortacero”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (30)
creeperno
creeperno  •  23 Noiembrie 2020, 22:45

Google translate

costy
costy  •  23 Noiembrie 2020, 14:48

Să ma piș pe voi de rahați. Ati mancat *** ca se bat aia pe acolo si atmosfera este ft ok! Stim ma ca nu sunt bani, stim tot de ce se poate intampla, dar dacă nu *** voi *** în fiecare zi, nu se poate. Va sta in gat mai Dinamo, *** cu miros de oaie ce sunteti si va macina si ultima umbra de demnitate, aia pe care nu o mai aveti! Si daca "moare" Dinamo, ce o sa mai *** in fiecare zi? ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raducallin
raducallin  •  23 Noiembrie 2020, 14:40

Uitati-va un pic la fața lui cortazero asta , față de bandit si nu mai trebuie citit articolul.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează