FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA, 29 APRILIE, 21:30, LOOK, DIGI 1, LIVETEXT GSP.RO

Situație delicată pentru CCA înaintea partidei Steaua - ASA » Cine fluieră decisivul: Hațegan, Petrescu, Balaj sau varianta surpriză?

Fotomontaj Lucian Alecu / GSP
Fotomontaj Lucian Alecu / GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 01:20

Dintre cei 7 "centrali" de pe lista FIFA, 3 sînt excluși din start pentru diverse motive, iar favoriți pentru a "decide" titlul rămîn Hațegan, Petrescu și Balaj.

Gazeta Sporturilor de astăzi face o analiză amănunțită și explică argumentele pro și contra pentru fiecare "fluieraș" candidat să conducă cel mai important meci al finalului de sezon.

Există și o soluție surpriză, un arbitru cu o ascensiune incredibilă mai ales în acest retur, dar care nu se află încă pe lista FIFA. Este văzut de mulți specialiști drept o soluție. Detalii, în Gazeta Digitală!

Gazeta a întrebat 4 foști arbitri FIFA care ar fi cel mai indicat arbitru pentru Steaua - ASA, află de pe platforma digitală ce au răspuns aceștia!

Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓Diferențe uriașe între Steaua și ASA. Echipa care o face pe campioană să tremure e de 500 de ori mai ieftină!

✓ FRF pregătește lansarea "Luceafărului" modern » Gică Hagi și Mircea Sandu desființează inițiativa venită de la "Casa Fotbalului"

✓Coincidență spectaculoasă! Altă ASA, aceeași situație

✓Povestea atipică a lui Bogdan Mitrea, fundașul golgeter al Ligii 1, refăcută de antrenorul care l-a descoperit și format: "Are caracter nemțesc"

✓ Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
luciann
luciann  •  23 Aprilie 2015, 19:57
Postat de adriann_ pe 23 Aprilie 2015, 17:34

Sa-i picure mierea fluierul lui Serea =)) Propun sa fie adus Deaconu-bricheta, ce sa ne mai complicam cu vrajeli de-astea. 3-0 pentru FC Saivanul la masa verde si cu asta-basta.

Vezi ca "Relegation Play Offs" e pe alta pagina! :)))

luciann
luciann  •  23 Aprilie 2015, 19:54
Postat de vladutz13 pe 23 Aprilie 2015, 10:34

Balaj e de departe cel mai bun arbitru roman, pacat ca nu l-au placut aia de la federatia internationala. Mizeaza pe Hategan, care trebuie sa recunoastem a arbitrat foarte bine meciurile europene, insa pe plan intern? Este un blatist notoriu.

Corect! Balaj e no. one! In plus, lasa si jocul f. liber, nu fluiera la orice adiere de vant ca Tudor!

adriann_
adriann_  •  23 Aprilie 2015, 17:34

Sa-i picure mierea fluierul lui Serea =)) Propun sa fie adus Deaconu-bricheta, ce sa ne mai complicam cu vrajeli de-astea. 3-0 pentru FC Saivanul la masa verde si cu asta-basta.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează