FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 2-1

Situație dramatică la un club de Liga 1! Antrenorul a ieșit și a spus tot în direct la TV: "Jucătorii nu și-au plătit de 10 luni chiria! Îi dă afară din case"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 22:52

Eugen Neagoe își felicită jucătorii după succesul de pe teren propriu cu Botoșani, scor 2-1. Tehnicianul ieșenilor trage un semnal de alarmă cu privire la situația în care se află clubul pe care îl antrenează și le cere oamenilor din Primărie să-i plătească pe fotbaliști. 

"Vreau să le mulțumesc băieților pentru modul în care s-au dăruit. E o situație grea la noi. Sunt neplătiți de 3 luni de zile, n-au luat nici un leu.

Au probabil 10 luni în care nu și-au plătit chiriile. Mulți pot fi dați afară din casă și, cu toate acestea, băieții sunt admirabili, așa sunt și au fost și la antrenamente. Merită mult mai multă atenție.

Din păcate, nu știu cât se va mai putea continua așa. Nu au nici o siguranță, în fiecare zi ne pun aceleași întrebări, nici nu mai știu ce să le spun. Nu pot să-i mint! Își respectă meseria. Alți jucători ar fi refuzat să se antreneze, să intre în cantonament... Au dat dovadă de mare caracter. Îmi doresc ca oamenii din Consilul Local să vină aici să vorbească. E păcat", a zis Eugen Neagoe la Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
jalabert
jalabert  •  09 Aprilie 2017, 09:58

dupa cum se poate observa dinamovistii sunt cei mai comunisti suporteri din romania. nu este intamplatoare asocierea lor cu talpan si sustinerea csa. in aceste conditii orice om cu ratiune s-ar simti insultat sa fie asociat cu dinamo.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  09 Aprilie 2017, 08:31

Primăriile sa termine cu sustinerea acestor echipe de fotbal ce halesc bani de pomană.! O primarie poate sa se implice in a sustine centre de copii ( pt sporturi diverse)... nu țurca romanească din liga lu Iorgu si Burlan... Primariile romanesti nu au bani pt chestii elementare in oras... au mii de euro pt niste baietii care se cred vedete si joacă țurcă de placere 3-5 ore pe zi?

1581870215401957
Andronic Popovici  •  09 Aprilie 2017, 08:28

parca zicea Dl Prim Ministru ,ca se implica in elaborarea unei Legi ,cand ,ce zice Dl Ministru a sportului si el tace !!!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează