FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Situație incredibilă în care a ajuns Steaua » Țintește titlul 27 cu doar un atacant

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 19:02

Steaua a anunțat în ultimele două zile că se va întări în faza ofensivă cu Budescu și Marica, însă în cele din urmă niciunul n-a mai ajuns sub comanda lui Reghecampf.

Steaua stă extrem de rău în atac, acolo unde-l mai are doar pe Alexandru Tudorie. Asta după ce Reghecampf l-a anunțat pe Gregory Tade că nu mai intră în vederile sale. Singurele variante pentru Steaua au mai rămas Cristian Lopez, Ioan Hora și Andrei Ivan, însă jucătorii sînt extrem de greu de adus și nu sînt deloc ieftini.

O variantă pentru întărirea atacului Stelei în vederea lui Gigi Becali ar fi un schimb între Tade și Cristian Lopez de la CFR, jucătorul roș-albaștrilor nemaiputînd juca la un alt club în Liga 1 în afară de formația clujeană. Oficialii ardelenilor încă nu i-au dat un răspuns concret patronului Stelei.

"Dacă Steaua poate să ofere un milion de euro, cît e cota lui Hora în momentul de față și să îi ofere un salariu cu care Horică să fie mulțumit, nu mă voi opune" Edi Iordănescu, antrenorul Pandurilor, la Digisport

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (34)
lukasoil17
lukasoil17  •  08 Ianuarie 2016, 21:17
Postat de samertx pe 08 Ianuarie 2016, 21:04

N-am apucat să îți citesc comentariul, bănuiesc că nu-i de bine. :))

a...nu cu tine...reply'ul era de genul ''manipulare jesepe''....doar ca am scris ''manipulare''....mai special

samertx
samertx  •  08 Ianuarie 2016, 21:07
Postat de luciann pe 08 Ianuarie 2016, 21:03

Pai miercuri seara era doar Gymd la datorie! Parca daduse cu bomba in dinamovisti! Disparusera toti! De fapt erati ascunsi in papuris! :)))

Am intrat pe titlu, am citit ultima pagină în care steliștii, cu Marica și cu Budescu și alături de MM erau euforici, acolo nu era gymd, cred că n-apuca să scrie decât la două-trei pagini, săracul de el! :))

samertx
samertx  •  08 Ianuarie 2016, 21:04
Postat de lukasoil17 pe 08 Ianuarie 2016, 20:53

***

N-am apucat să îți citesc comentariul, bănuiesc că nu-i de bine. :))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează