FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Situaţie incredibilă în Liga 1, după ce şi CFR intră în insolvenţă » Cine mai joacă în cupele europene?

Din cauza problemelor financiare, Felgueiras a refuzat să se mai întoarcă la Cluj
Din cauza problemelor financiare, Felgueiras a refuzat să se mai întoarcă la Cluj

Articol de - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 21:42

Clubul din Gruia este al cincilea din Liga 1 aflat în această situaţie, după Dinamo, U Cluj, Oţelul şi Rapid.

Fosta campioană şi-a depus dosarul de insolvenţă, după ce a adunat în ultima vreme datorii de milioane de euro, conform actualdecluj.ro. Termenul limită pentru a plăti aceste datorii este sfîrşitul lunii ianuarie, iar pentru a evita falimentul, insolvenţa este singura soluţie rămasă clujenilor.

CFR nu va mai putea participa în următorii trei ani din competiţiile europene, la fel ca şi Dinamo, U Cluj, Oţelul şi Rapid. Cum nici CSU Craiova nu are drept de joc în Europa pentru sezonul viitor, dintre echipele aflate în prima parte a clasamentului, doar Steaua, Petrolul, Astra, ASA şi Botoşani pot evolua la vară în cupele europene!

"Mai am şi eu de luat bani de acolo, sînt banii mei, pe care i-am muncit. Dar e o bătaie de joc, FRF să ne lase aşa, de mama noastră, neplătiţi! E inacceptabil să se întîmple aşa ceva în ziua de azi. Nu pot să-mi dau seama cum acceptă FRF aşa ceva. La noi nu se implică nimeni să ajute sportul!", a declarat fostul antrenor al clujenilor, Vasile Miriuţă, la Dolce Sport.

649765-echipe-europa.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
nykes
nykes  •  30 Ianuarie 2015, 23:24

cum cine?......viitorul lui Hagi copii..veti vedea ca adevarul se ridica la suprafata

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  30 Ianuarie 2015, 17:23
Postat de masim pe 30 Ianuarie 2015, 14:13

la cum se invart lucrurile la dna cred ca mai raman in discutie Steaua, ASA si Botosanii. Poate si Astra daca se mai amana cazul lui Nicolae

nu te bucura, petrolul are bani. si jiji a a juns la mititca, dar stana mai exista. ...cu alt nume, e drept. petrolul nu va intra in insolventa. cat de locul pe care va termina, nicio frica de la astra, asa sau botseni.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  30 Ianuarie 2015, 17:20
Postat de nicubrisc_2005 pe 30 Ianuarie 2015, 16:58

Craiova o sa joace in Europa daca sportiv se va gasi pe un loc care are drept de participare . Un exemplu ar fi echipa din australia care a castigat cupa campionilor in Asia in meciul cu echipa lui Reghe si care era infiintata de 2 ani !!!! Asa ca :forta Craiova !!!!

alo, cupele ioropene sunt organizate de uefa. aia tin de uafa. ::)

Vezi toate comentariile (51)
Comentează