LIGA 1  ·  CHIAJNA

Situaţie incredibilă la Chiajna: Marius Şumudică e secundul lui Ionuţ Chirilă :)

În ultimele săptămîni, între Chirilă și Șumudică a existat un veritabil război al declarațiilor
În ultimele săptămîni, între Chirilă și Șumudică a existat un veritabil război al declarațiilor

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 23:45

Şefii Concordiei nu i-au reziliat contractul fostului antrenor şi, pentru că nu pot avea în acte doi "principali", i-au întocmit actualului tehnician unul de secund.

A trecut aproape o lună de cînd Ionuţ Chirilă a fost dat afară de la Chiajna, însă el continuă să figureze ca antrenor principal în statele grupării ilfovene!

La cîteva zile după ce a fost destituit, Chirilă l-a sunat pe Dan Apolzan, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, pentru a-l întreba cum e posibil ca fosta lui echipă să-l numească deja pe Marius Şumudică, deşi el încă nu primise rezilierea contractului. "Cei de la Chiajna ne-au anunţat că au încetat raporturile contractuale cu tine" a fost atunci explicaţia lui Apolzan.

Ieri, surpriză!, Apolzan i-a transmis altceva lui Chirilă: "N-am mai primit nimic de reziliere, iar Şumudică a fost angajat ca secund!".

Chiar şi preşedintele Concordiei, Ion Butoi, i-a confirmat lui Chirilă situaţia inedită: figurează în continuare ca "principal" şi, pentru a-i putea oferi lui Şumudică postul de antrenor, i-a fost întocmit un contract de secund.

"Dacă într-adevăr încă figurez «principal» la Chiajna şi Şumudică e secund, la etapa următoare mă prezint la meci şi îl pun pe Şumi să conducă încălzirea jucătorilor" :) (Ionuţ Chirilă, ex-antrenor Chiajna)La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (12)
alexpescaru  •  08 Aprilie 2014, 18:46
Postat de galeriakvsc pe 08 Aprilie 2014, 10:23

Europa?! Tu ai grave probleme psihice daca dupa atatea rusini in turul preliminar iti mai doresti o noua participare. O sa rada toti microbistii iar de voi cu lacrimi in iulie.

Si ? Ne doare-n pix ! Las' să vadă și ăștia mici cum se joacă pe-afară. Io-te ce-l coțăie pe el grija că se face Dinamo de râs...

microbuzulbotosani  •  08 Aprilie 2014, 15:53

hotul copilot

shylok  •  08 Aprilie 2014, 12:21

Sumudica e antrenor secund????!! E clar Sumudica are pasarica!

Vezi toate comentariile (12 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1