LIGA 1  ·  CHIAJNA

Situaţie incredibilă la Chiajna: Marius Şumudică e secundul lui Ionuţ Chirilă :)

În ultimele săptămîni, între Chirilă și Șumudică a existat un veritabil război al declarațiilor
În ultimele săptămîni, între Chirilă și Șumudică a existat un veritabil război al declarațiilor

Articol de — Marti, 08 Aprilie 2014, 00:00

Şefii Concordiei nu i-au reziliat contractul fostului antrenor şi, pentru că nu pot avea în acte doi "principali", i-au întocmit actualului tehnician unul de secund.

A trecut aproape o lună de cînd Ionuţ Chirilă a fost dat afară de la Chiajna, însă el continuă să figureze ca antrenor principal în statele grupării ilfovene!

La cîteva zile după ce a fost destituit, Chirilă l-a sunat pe Dan Apolzan, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, pentru a-l întreba cum e posibil ca fosta lui echipă să-l numească deja pe Marius Şumudică, deşi el încă nu primise rezilierea contractului. "Cei de la Chiajna ne-au anunţat că au încetat raporturile contractuale cu tine" a fost atunci explicaţia lui Apolzan.

Ieri, surpriză!, Apolzan i-a transmis altceva lui Chirilă: "N-am mai primit nimic de reziliere, iar Şumudică a fost angajat ca secund!".

Chiar şi preşedintele Concordiei, Ion Butoi, i-a confirmat lui Chirilă situaţia inedită: figurează în continuare ca "principal" şi, pentru a-i putea oferi lui Şumudică postul de antrenor, i-a fost întocmit un contract de secund.

"Dacă într-adevăr încă figurez «principal» la Chiajna şi Şumudică e secund, la etapa următoare mă prezint la meci şi îl pun pe Şumi să conducă încălzirea jucătorilor" :) (Ionuţ Chirilă, ex-antrenor Chiajna)Un medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (12)

alexpescaru  •  08 Aprilie 2014, 18:46
Postat de galeriakvsc pe 08 Aprilie 2014, 10:23

Europa?! Tu ai grave probleme psihice daca dupa atatea rusini in turul preliminar iti mai doresti o noua participare. O sa rada toti microbistii iar de voi cu lacrimi in iulie.

Si ? Ne doare-n pix ! Las' să vadă și ăștia mici cum se joacă pe-afară. Io-te ce-l coțăie pe el grija că se face Dinamo de râs...

microbuzulbotosani  •  08 Aprilie 2014, 15:53

hotul copilot

shylok  •  08 Aprilie 2014, 12:21

Sumudica e antrenor secund????!! E clar Sumudica are pasarica!

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1