FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gane, intr-o situație incredibilă la Dinamo! Obligat să mizeze pe un puști cu doar 45 de minute în Liga 1

Ionel Gane // FOTO: Cristi Preda +15   FOTO
Ionel Gane // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 14:13 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 15:04

Dinamo va juca miercuri, de la ora 19:00, pe terenul lui Hermansntadt, în primul meci oficial din 2021 și se confruntă cu mari probleme de lot.

  • Hermannstadt – Dinamo se joacă miercuri, de la 19:00. Partida e liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport și TV Telekom Sport

Ionel Gane are o groază de probleme pe cap, Pe lângă absențele din defensivă, Dinamo are acum probleme și în poartă.

Mihai Eșanu va fi titular în Dinamo - Hermannstadt

Tomas Mejias vrea să plece și nu a făcut deplasare pentru meciul cu Hermnnstadt, iar antrenorul lui Dinamo va fi nevoit să-l titularizeze pe Mihai Eșanu între buturi. Acesta are mai are doar o repriză în Liga 1, la finele lunii august, cu Chindia (0-1), primul meci al ultimului mandat al lui Cosmin Contra în Ștefan cel Mare! 

DINAMO. Gane, intr-o situație incredibilă la Dinamo! Obligat să mizeze pe un puști cu doar 45 de minute în Liga 1
Mihai Eșanu

Chiar dacă a fost campion la juniori cu Dinamo, Eșanu, 22 de ani, are doar acea prezență la nivelul primei divizii. Fotbalistul a mai fost rezervă la prima echipă de 5 ori în sezonul de toamnă.

Dinamo va avea o rezervă de 17 ani

Rezerva lui Eșanu va fi Aleksander Mitrovic, 17 ani, care nu are niciun meci pe prima scenă. Doar a prins o partidă rezervă, cu Clinceni (1-1), la finalul lui 2020, el fiind în acel meci rezerva rezervei, Dinamo trecând doi portari pe foaie, după titularul Mejias și Eșanu. Mitrovic a cochetat cu naționalele de juniori

VIDEO Dumitru Dragomir dezvăluie cum ar fi câștigat spaniolii bani de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Un jucător plecat de la Dinamo, interviu incendiar: „Cortacero ne-a înșelat pe toți, și-a bătut joc! Soția și-a lăsat serviciul să vină la București”

EXCLUSIV New-entry în lotul lui Dinamo » A dat probe la West Ham, dar nu e convins că rămâne: „Nu știu dacă există viitor aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  12 Ianuarie 2021, 22:47

Dupa ce-si atinge potentialul o sa fie mult peste mejias si hinojo

florinch
florinch  •  12 Ianuarie 2021, 18:42

Sa-i multumim lui Contra care a fost de acord cu inlaturarea lui Straton. Din pacate, nu numai Esanu si Mitrovic vor juca la prima echipa a lui Dinamo ci si ceilalti jucatori de la echipa a II-a, avand in vedere ca jucatorii de la prima echipa vor pleca daca nu vor fi platiti rapid. Inca sper ca DDB sa preia fraiele la Dinamo, speranta moare ultima. Din pacate, Speranta nu mai vrea la Dinamo......

valyomanyd
valyomanyd  •  12 Ianuarie 2021, 17:56

sa citam jurnalistul " acesta ARE mai ARE doar o repriza in Liga 1"...:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează