FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. UPDATE Perovic, pus să facă investigații suplimentare la inimă! Prima reacție a atacantului sârb: „Am aflat din media...”

Perovic a marcat golul victorie în amicalul cu Rapid // FOTO: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/ +11   FOTO
Perovic a marcat golul victorie în amicalul cu Rapid // FOTO: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2020 15:44

Atacantul sârb Slavko Perovic, 30 de ani, este golgeterul la zi al lui Dinamo și unul dintre cei mai importanți oameni ai roș-albilor în actuala ediție. Chiar dacă a pierdut jumătate de sezon din cauza situației sale medicale delicate. 

UPDATE 17:20 

Slavko Perovic a oferit prima reacție: „Aflu și eu din media că am probleme cardiace... Bine, nu e prima oară când aud și citesc așa ceva. Până acum, m-am antrenat normal. Ați văzut că am și jucat. Știu ce discuții au mai fost, în fine. O să-mi continuu cariera, voi fi pe teren”.

Perovic, supus unor teste suplimentare

Conform surselor GSP.RO, atacantul sârb prezintă modificări electrice ale inimii, de aceea trebuie să facă de două ori pe an investigații riguroase de specialitate. În mod normal, Peri are viza medicală la zi, valabilă. Rămâne de văzut dacă Adrian Mihalcea se va baza pe el încă din prima etapă, sâmbătă, cu Chindia, în Ștefan cel Mare.

Până pe 10 iulie

Slavko a efectuat vizita medicală la mijlocul acestei săptămâni, la INMS, moment în care i s-a readus aminte de aceste investigații. El a primit în iarnă viza sportivă de la institut, una care este valabilă pe 6 luni, ea fiind în vigoare până pe 10 iulie 2020, susțin sursele Gazetei. Dar, așa cum au transmis și doctorii de la INMS, așa cum solicită și staff-ul medical al dinamoviștilor, Perovici va trebui să facă zilele următoare acest set periodic de analize. 

El a putut evolua joi în amicalul cu Rapid (1-0), când a înscris unicul gol al partidei, se poate antrena firesc, dar investigațiile le face oricum. "Așa face an de an, o dată la 6 luni, nu e ceva anormal în cazul său. INMS consultă, INMS dă viza. Ca să nu existe riscul să fie o perioadă fără viză sportivă, mai ales că sezonul va ține mai mult de data de 10 iulie, i s-a transmis jucătorului să facă aceste investigații. Și le va face", au transmis dinamoviștii.

Îi controlează „ceasul" 

Perovic are instalat un holter ce-i monitorizează bătăile inimii, ca să se observe dacă situația este sub control. Aceste investigații medicale verifică dacă atacantul are probleme patologice sau sunt aceleași chestiuni care se cunosc în fișa lui medicală. Doctorul Liviu Bătineanu, șeful staff-ului medical al roș-albilor, a evitat să vorbească despre acest subiect: „Vorbiți cu cei de la INMS, vă rog! Mulțumesc".



 

8 goluriîn 18 partide a marcat Perovic pentru roș-albi

12 meciurioficiale a ratat Perovic în prima parte a campionatului, când a repetat investigațiile medicale atât la București, cât și la Belgrad

FOTO. Imagini de la meciul Dinamo - Rapid 1-0 

+7 FOTO

VIDEO  Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Negoiță a spus tot: detalii despre negocierile cu spaniolii, cine vrea să preia clubul și de ce pleacă de la Dinamo » „Eu sunt istorie! De ce să stau cu sila?”

EXCLUSIV Primele decizii la Dinamo după grevă! Cine i-a calmat pe jucători și când vor primi banii » Tot suporterii îi salveză: PCH și DDB au strâns 120.000 de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
creeperno
creeperno  •  07 Iunie 2020, 22:57

Multa sanatate iti doresc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează