FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA

Sliskovici: "Mergem la Mediaş să cîştigăm, chiar dacă nu mai contează" :(

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Deja retrogradată şi pe deasupra cu probleme de efectiv, Unirea Alba Iulia merge la Mediaş să cîştige cele trei puncte pentru suporteri.

"Avem mulţi indisponibili însă mergem la Mediaş pentru a învinge. Cu toate că nu mai contează rezultatul partidei de sâmbătă, noi suntem datori să jucăm pentru suporteri, pentru culorile clubului şi să obţinem un rezultat bun", a declarat Blaz Sliskovici.

Partida Gaz Metan Mediaş - Unirea Alba Iulia se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Tehnicianul bosniac se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş: Selagea a fost convocat la lotul naţional condus de Emil Săndoi, Vujadinovici şi Olah sunt suspendaţi, Vitinha şi Bălţoi sunt excluşi din lot iar Norbert Varga şi Veljovici, accidentaţi, informează Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  15 Mai 2010, 18:34

greseala mea nu e 7-8 pt voi este 5 pt noi (deocamdata)

gazistu
gazistu  •  14 Mai 2010, 21:34

meciul cu astia o sa fie catastrofal de greu, astia joaka de parca ar fi la antrenamente, nu mai au ce pierde nici ce castiga, orice rezultat pe ei nui intereseaza... pt noi e greu meciul nu pt ei, ...ei is deja cu gandu la matineu, sper sa batem si chinuit dar cred cai batem...

 •  14 Mai 2010, 19:53

vai de voi .Voi nu bateti pe nimeni si veniti sa bateti NU cumva vreti sa bateti la scor asa vreo 7-8 diferenta oricum bafta in "B"

Vezi toate comentariile (5)
Comentează