FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA ALBA IULIA

Sliskovici: "Mergem la Mediaş să cîştigăm, chiar dacă nu mai contează" :(

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Deja retrogradată şi pe deasupra cu probleme de efectiv, Unirea Alba Iulia merge la Mediaş să cîştige cele trei puncte pentru suporteri.

"Avem mulţi indisponibili însă mergem la Mediaş pentru a învinge. Cu toate că nu mai contează rezultatul partidei de sâmbătă, noi suntem datori să jucăm pentru suporteri, pentru culorile clubului şi să obţinem un rezultat bun", a declarat Blaz Sliskovici.

Partida Gaz Metan Mediaş - Unirea Alba Iulia se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Tehnicianul bosniac se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş: Selagea a fost convocat la lotul naţional condus de Emil Săndoi, Vujadinovici şi Olah sunt suspendaţi, Vitinha şi Bălţoi sunt excluşi din lot iar Norbert Varga şi Veljovici, accidentaţi, informează Mediafax.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (5)
 •  15 Mai 2010, 18:34

greseala mea nu e 7-8 pt voi este 5 pt noi (deocamdata)

gazistu
gazistu  •  14 Mai 2010, 21:34

meciul cu astia o sa fie catastrofal de greu, astia joaka de parca ar fi la antrenamente, nu mai au ce pierde nici ce castiga, orice rezultat pe ei nui intereseaza... pt noi e greu meciul nu pt ei, ...ei is deja cu gandu la matineu, sper sa batem si chinuit dar cred cai batem...

 •  14 Mai 2010, 19:53

vai de voi .Voi nu bateti pe nimeni si veniti sa bateti NU cumva vreti sa bateti la scor asa vreo 7-8 diferenta oricum bafta in "B"

Vezi toate comentariile (5)
Comentează